YEREL HABERLER - 17 Ocak 2012 Salı 14:14

AK PARTİ RİZE MİLLETVEKİLİ KARAL’A İLK PLAKET RİZE ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI’NDAN

A
A
A
AK PARTİ RİZE MİLLETVEKİLİ KARAL’A İLK PLAKET RİZE ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI’NDAN

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal’a Rize Şoförler ve Otomobilciler Odası’ndan teşekkür plaketi verildi.
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal İl Teşkilatıyla birlikte Rize Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın düzenlediği programa katıldı. Karal, burada yaptığı konuşmada Güney Çevre Yolu’nun önemine değinerek "Bu proje Rize vilayetini bir kat daha büyütecek, mevcut trafiği en aza indirecek ve Rize’yi ciddi anlamda modernize edecek bir projedir. İki gidiş, iki geliş olmak üzere yaya yoluyla birlikte 25 metre genişliğinde yapılacak proje, Tıp Fakültesi’nin altından başlayarak Pehlivantaşı Camisi’nin altına kadar devam edecek, ardından Pehlivantaşı’ndan Çiftekavak Köprüsü’ne kadar olan ikinci etap projesi yapılarak iki aşamada tamamlanacak" dedi.
Rize Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muzaffer Turan da yapılan çalışmalarda emeği geçen başta başbakan, bakan ve milletvekillerine teşekkür ederek Güney Çevre Yolu’na verdiği katkılardan dolayı AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal’a teşekkür plaketi verdi.
Karal ise bu plaketin kendisi için büyük önem arz ettiğini belirterek milletvekili seçildikten sonra aldığı ilk plaket olduğunu belirtti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir