YEREL HABERLER - 18 Ocak 2012 Çarşamba 13:19

"GAP VE TARIM POLİTİKALARI, BDP İLE İMRALI ARASINA SIKIŞAN TERÖRÜN NEFESİNİ KESECEK"

A
A
A
"GAP VE TARIM POLİTİKALARI, BDP İLE İMRALI ARASINA SIKIŞAN TERÖRÜN NEFESİNİ KESECEK"

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk, GAP ve tarım politakalarının BDP ile İmralı arasına sıkışan terörün nefesini keseceğini belirterek, "Doğunun kalkınması için bölgede yatırımlara devam edilecek" dedi.
AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini ve yeni yönetiminin mahalle ziyaretleri sürüyor. Çini, Osmangazi’nin daha iyi hizmet alabilmesi için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi. Çini ve yönetimine mahalle ziyaretlerinde AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk de eşlik etti.
AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini ve yönetimi, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk ile birlikte Bağlarbaşı, Hamitler ve Yenikent TOKİ mahallerini ziyaret etti.AK Partililer vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı. İlçe Başkanı Cihat Çini, vatandaşlarla yaptığı sohbet sırasında yönetim kurulu ile birlikte önümüzdeki dönemde de Osmangazi’nin daha iyi hizmet alabilmesi için var güçleri ile çalışacaklarını dile getirdi.
ÖZTÜRK’TEN ANAYASA VE TERÖR DEĞERLENDİRMESİ
Çini ile birlikte ziyaretlere katılan AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk de, ülke gündemine ilişkin değerlendirmeler de bulundu.
Mustafa Öztürk, 12 Haziran seçimlerinden sonra meclise Türk halkın iradesinin yüzde 95 oranında yansıdığı hatırlattı. Öztürk, AK Parti hükümetinin ustalık döneminde izlediği dış politika ve ekonomik adımların Türkiye’nin itibarının artmasını sağladığını söyledi. Uzun yıllar devam eden ve kendilerini halktan daha üstün görüp ülkenin nimetlerini kendi menfaatleri uğruna heba eden yönetim anlayışının AK Parti ile etkisiz hale getirildiğini dile getiren Mustafa Öztürk, “Sivil toplum kuruluşlarıyla yapılan görüşmelerle çalışmalarını sürdürdüğümüz yeni anayasa ile özgürlükler daha da artacak. Halkımızın menfaatleri doğrultusunda ülkemiz için başlattığımız değişim ve dönüşüm de hızla sürecek” dedi
"TERÖRÜN NEFESİ KESİLECEK"
Terörle mücadele konusuna da temas eden AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk, “Doğunun kalkınması için bölgede yatırımlara devam edilecek. Özellikle GAP ve tarım politikaları, BDP ve İmralı arasına sıkışan terörün nefesini kesecektir" diye konuştu. Mustafa Öztürk ayrıca Türkiye’nin artık telefonla yönetilen bir ülke olmadığını, dikkate alınan ve gündemi belirleyen ülke konumuna geldiğini de sözlerine ekledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir