DÜNYA - 07 Ocak 2012 Cumartesi 17:57

TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL LİGİ

A
A
A
TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL LİGİ

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) mücadele eden Tarsus Belediyesi’nde baş antrenörlük görevine Erdal Yeğin’in getirildiği bildirildi.
Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Tarsus Belediyespor Asbaşkanı Hikmet Avşar, daha önce 4 sezon boyunca takımı çalıştıran Erdal Yeğin ile yeniden anlaşma sağladıklarını söyledi.
Yeğen’in başantrenörlük görevine getirilmesiyle birlikte Mehalat Aydın genel menajerlik, Mahir Boydak’ın da idari menajerlik görevini üstleneceği kaydeden Avşar, bunun yanında Özlem Şencan’ın da yardımcı antrenör olarak yeni dönemde takımda yer alacağını belirtti.
Kulüp olarak ligde şanssız günler yaşadıklarını dile getiren Avşar, bu durumun da teknik heyette bir kan değişimini zorunlu kıldığını ve Erdal Yeğin’in takımın başına getirilmesiyle birlikte kötü günlerin artık geride kalacağına inandıklarını vurguladı. Avşar, "Yaşanan kan değişiminin takıma olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Tarsus Belediyespor, ligde yeniden söz sahibi olacak. Buna tüm kalbimle inanıyorum. Erdal Yeğin ve ekibine, yeni dönemde başarılar diliyorum" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir