DÜNYA - 22 Ocak 2012 Pazar 15:23

MECNUN ODYAKMAZ`IN DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI

A
A
A
MECNUN ODYAKMAZ`IN DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI

Sivasspor Başkanvekili Erdal Sarılar, şike soruşturması kapsamında Metris Cezaevi’nde tutuklu bulunan Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz’ın doğum gününü kutladı.
Kulüp tesislerinde takımın Antalyasor maçı hazırlıklarını izleyen Sivasspor Kulübü Asbaşkanı Erdal Sarılar, şike soruşturması kapsamında halen Metris Cezaevi’nde tutuklu bulunan Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz’ın doğum gününü kutlayarak, "Bugün hep beraber buradayız. Başkanımızın doğum gününü kutluyoruz, Metris Cezaevi’nin önünde de bir etkinlik var. Biz dünkü galibiyeti başkana hediye ediyoruz. Buradan sevgilerimizi iletiyoruz. Doğum günün kutlu olsun diyoruz. Keşke başkanla beraber bu idmanı
seyretseydik. Galibiyet alıyoruz ama içimizde bir eziklik oluyor. İnşallah 15 gün sonraki mahkemede çıkar. Hep beraber maçlarımızı izleriz. Başarılarımızı hep beraber kutlarız" dedi.
Sivasspor futbolcusu Uğur Kavuk da bütün takım olarak Mecnun Odyakmaz’ın doğum gününü kutladıklarını belirterek, "Bursaspor galibiyetini kendisine hediye ediyoruz. İnşallah 14 Şubat’ta başkanımızla birlikte olup geçmişteki sıkıntılarımızı atlatırız" ifadelerini kullandı.
Öte yandan Sivasspor takımı, dün deplasmanda aldıkları Bursaspor galibiyetinin ardından Antalyaspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetimindeki futbolcular, düz koşu ile başladıkları antrenmanda daha sonra topla birlikte çalıştı.
Teknik Direktör Rıza Çalımbay, sezon başından buyana şanssız günler yaşadıklarını belirterek, "Başkanımızın da burada olmasını, hep beraber doğum gününü kutlamayı isterdik. Şanssız günler yaşadık, sezon başından beri de yaşıyoruz. Buna rağmen hiçbir zaman pes etmedik, sonuna kadar mücadelemizi gösteriyoruz sahada. Bütün arkadaşlarımız alınan galibiyetleri başkanımıza hediye etti" şeklinde konuştu.
Bursaspor karşısında çok iyi bir galibiyet aldıklarını kaydeden Çalımbay, "Çok zor bir deplasmanda oynadık. Bursa takımı çok iyi bir takım, iyi de kadroya sahip olan bir takım. Son zamanlarda oynadığımız en iyi lig maçlarından bir tanesiydi. Galip geldiğimiz için tabi ki mutluyuz. Oyunun sonuna kadar bırakmadık, zaman zaman taktik savaşı oldu maçın içinde. Hepsine de karşılık verdik. İyi bir yere gelmek istiyorsak böyle galibiyetler almamız lazımdı. Ama biliyorsunuz bu seneki ligde ne üzülecek ne de
sevinecek zaman var. Yarın kampa giriyoruz öbür gün Antalyaspor maçı oynayacağız. Tekrar iki gün sonra yola çıkacağız Antep’de maç oynayacağız. O yüzden biran önce unutup işimize bakmamız gerekiyor" diye konuştu.
Önemli olanın istikrarı korumak olduğunu dile getiren Çalımbay, "Hakikaten iyi bir galibiyet aldık ama hep şunu söylüyorum, önemli olan bu istikrarı korumak. Onun için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Arkadaşlar kendilerine güveniyor, iyi şeyler yapacaklarına inanıyorlar. Artık tek düşüncemiz Antalyaspor maçına konsantre olup en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Hiçbir maçın garantisi yok. Herkesin herkesi yendiği bir lig yaşıyoruz. İkinci yarı telafisi olmayan maçlar oynanıyor. Onun içinde çok dikkatli
olup bütün her maça mükemmel şekilde konsantre olmamız lazım" açıklamasında bulundu.
Antalyaspor maçı öncesi takımdaki eksikler hakkında bilgi veren Çalımbay, Faty ve Hayrettin’in dışında eksiklerinin olmadığını, genç oyuncu Ziya’yı da risk etmek istemediklerini belirtti.
Rıza Çalımbay ayrıca, maç saatlerinin Sivas’ın hava durumuna göre ayarlanmasını istediklerini de sözlerine ekledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir