YEREL HABERLER - 13 Ocak 2012 Cuma 15:57

FETHİYESPOR 2.DEVREYE 7 TRANSFERİ İLE BAŞLIYOR

A
A
A
FETHİYESPOR 2.DEVREYE 7 TRANSFERİ İLE BAŞLIYOR

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta hafta sonunda deplasmanda Eyüpspor ile karşılaşacak olan Fethiyespor’da bu maç öncesi transferde 7 oyuncu resmi sözleşme imzaladı.
Transfer döneminin son günü olan 1 Şubat tarihine kadar en az 4 transfer daha yapmayı planlayan Fethiyespor Eyüpspor maçı için kamp yaptığı Antalya’dan Cumartesi günü ayrılacak ve maçın yapılacağı İstanbul’a geçecek. Eyüpspor ile Fethiyespor arasında 15 Ocak Pazar günü oynanacak olan 15.hafta karşılaşmasının başlama saati ise 13.30 olarak açıklandı.
TFF Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta 2011-2012 sezonunun 18 maçlık 2.devresi hafta sonunda oynanacak maçlarla başlayacak. 14.Hafta maçında lider Bandırmaspor’u 2-0 yenen Fethiyespor, devre arasında kadrosunu yaptığı transferlerle güçlendiren Eyüpspor ile karşılaşacak. 3 haftalık devresi arasının ilk 3 gününü izinle geçiren Fethiyespor, Fethiye’de 6 gün çalıştıktan sonra kamp için Antalya’ya gelmişti. Antalya kampında 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altay ile bir de hazırlık maçı yapan ve bu maçı 3-2 kazanan Fethiyespor’da kampın son çalışması Cumartesi günü sabah saatlerinde yapılacak ter idmanı ile tamamlanacak. Öğlen saatlerinde havayolu ile İstanbul’a geçecek olan Fethiyespor Pazar günü Eyüp stadında yenilenmiş kadrosu ile sahaya çıkacak. 7 transfer yapıldı; Devre arasında bazı oyuncuları ile yollarını ayıran Fethiyespor’da 7 oyuncu ile anlaşamaya varıldı. Medical Park Antalyaspor’dan sezon sonuna kadar kiralanan Mehmet Ali Anıl Toşur ile Atakan Cangöz’ün yanı sıra daha önce Bugsaşspor’da oynayan kaleci Fatih Öztürk, ilk yarı Mardinspor kalesini koruyan Emin Sarı, Afyonkarahisar’da sezon başı kaleyi koruyan Fikret Kavak, Konyaspor’da ön libero mevkiinde oynayan Niyazi Nayernazlı ile sözleşme imzalayan Fethiyespor’da sezon başı kiralık olarak Ankara Demirspor’a giden Salim Coğuplugil ile kulüple anlaşma sağlayan bir diğer isim oldu. 8 Oyuncu gitti; Fethiyespor sezon başında kadrosunda yer alan Kaleciler Emrehan Ceylan, Ferhat Ertürk ve Emir Korubeyi ile Uğur Ökkeş Güneş, Volkan Kabadayı, Özgür Karakaya, Gökhan Ünver, Enis Çeliksu ile yollarını ayırırken Emre Köksal’ı Arsinspor’a, Nuri Çakır ve Bilal Çelebi’yi de Yalıspor’a sezon sonuna kadar kiralık olarak verdi. Öte yandan kadroda yer alan genç oyuncular Oğulcan Özmen ile Alper Yener’in de kiralık olarak gönderilmesi düşünülüyor. Hedefte 4 isim daha var; Son 2 sezondur sürdürdüğü gençleşme çalışmalarını bu sezon devre arasında yapılan transferlerle de devam ettiren Fethiyespor’da önümüzdeki hafta içerisinde gerekli görülen mevkilere en az 4 transfer daha yapılması planlanıyor. Ayrıca transfer edilmesi planlanan oyunculardan bazılarının Süper Lig’de yer alan takımların kadrosunda yer aldığı belirtildi. Hakemler İzmir’den; Eyüpspor ile Fethiyespor arasında oynanacak olan 15.hafta karşılaşmasını İzmir bölgesi hakemlerinden Mehmet Fatih Gökçe yönetecek. Geçen sezon Fethiyespor’unet ve 1 beraberlik ve 1 galibiyet elde ettiği 2 maçını yöneten Gökçe’nin yardımcılıklarını ise İzmir Bölgesinden Serdar Gezgin ile İbrahim Bozbey yapacak. Maçın 4.hakemliğini ise Serkan Özkan yapacak.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir