YEREL HABERLER - 17 Ocak 2012 Salı 11:29

ÜNVER`E ZİHİNSEL ENGELLİ ÖĞRENCİLERDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

A
A
A
ÜNVER`E ZİHİNSEL ENGELLİ ÖĞRENCİLERDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Nevşehir Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Müdürü Ümit Selçuk Şimşek başkanlığındaki eğitici ve zihinsel engellilerden oluşan heyet, Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret ederek yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Nevşehir’in Afet Evler Mahallesi’nde Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı olarak zihinsel engelli çocuklara yönelik hizmet yürüten Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Müdürü Ümit Selçuk Şimşek başkanlığında, okul yöneticileri ile bir grup zihinsel engelli öğrenci Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, engellilere yönelik hizmet üretimini ciddi anlamda önemsediğini söyledi. Engellilerin toplum hayatına kazandırılmalarının yanı sıra, meslek sahibi yapılmaları ve ekonomiye katkı sağlamalarına yönelik her türlü girişimi desteklediklerini dile getiren Ünver, hayırsever vatandaşların da katkıları ile Ürgüp yolu üzerinde eğitim çalışmalarını sürdüren ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün aynı çatı altında hizmet sunan Türkiye’nin örnek merkezini Nevşehir’de hizmete kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
Ünver, Nevşehir Belediyesi olarak Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Merkezi ve İş Okulu’nda oluşturulan bilgisayar sınıfı için 30 bilgisayar bağışında bulunduklarını hatırlatarak, Nevşehir Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından da zihinsel engelli çocukların yararlanabileceği bilgisayar sınıfı oluşturulması halinde bilgisayar desteğinde bulunabileceklerini sözlerine ekledi.
Nevşehir Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Müdürü Ümit Selçuk Şimşek’de, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in okul bahçesinin düzenlenmesinin yanı sıra,okulda öğrencilerin yararlanabileceği parkın yapımını sağladığını belirterek, hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Şimşek daha sonra Ünver’e zihinsel engelli öğrenciler tarafından iş atölyesinde yapılan Aliminyum Folya’dan Ankara Kalesi ve Evleri’nin figürize edildiği kabartmayı takdim etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir