YEREL HABERLER - 21 Ocak 2012 Cumartesi 14:01

VANLI DEPREMZEDE ÖĞRENCİLER KARNE ALDI

A
A
A
VANLI DEPREMZEDE ÖĞRENCİLER KARNE ALDI

Van’da meydana gelen depremden sonra Niğde’ye gelerek Niğde Atatürk Lisesi’nde eğitime devam eden, 46 depremzede öğrenci de karne aldı.
Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde eğitim öğretim veren okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarında toplam 74 bin 68 öğrenci dün karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdi. Niğde Milli Eğitim İl Müdürlüğünce yarıyıl tatilinin başlaması dolayısıyla Niğde Atatürk Lisesi’nde karne dağıtım töreni düzenlendi. Törene İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Akbıyık, Müdür Yardımcıları İsmail Karacan, M. Ali Durak, öğretmen, öğrenciler, veliler katıldı.
Van depreminden sonra Niğde Atatürk Lisesi’nde öğrenimlerine devam eden son sınıf öğrencileri de karneleri aldı. 46 depremzede öğrenciler karnelerini alırken buruk bir sevinç yaşadılar. Okul Müdürü Mustafa Altınyüzük, tüm öğrencilerinin çok değerli olduğunu ancak Van’dan gelen öğrencilerin hem yaşadıkları travmaya rağmen derslerinde başarılı olduklarını söyledi.
Vanlı öğrenciler adına bir konuşma yapan 12. Sınıf öğrencisi Abdulbaki Bozdoğan da, Niğde’de sıcak bir ortamda karşılandıklarını söyledi. Amaçlarının üniversiteyi kazanmak olduğunu söyleyen Abdulbaki Bozdoğan, kendilerine kucak açan, sevgiyle bakan, yardımcı olan herkese teşekkür etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir