YEREL HABERLER - 01 Şubat 2012 Çarşamba 15:03

BAL LİGİ 4. GRUP

A
A
A
BAL LİGİ 4. GRUP

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup takımlarından Malatya Orduzuspor’da yönetim görev dağılımını yaptı.
Konuyla ilgili bilgi veren Orduzuspor basın sözcüsü Muharrem İmik, "Orduzuspor yönetimi olarak ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıda yönetim olarak görev dağılımımızı da yaptık. Bu göre, Enes Perçin ve Cengiz Günaydın başkan vekili olarak görev yapacak. Onur Karadağ, Ahmet Değirmenci, Necmettin Levent ve Ersoy Türköz as başkan, Kenan Kavuk genel sekreter, Atilla Kapkıner personel ve idari işler sorumlusu, Veysel Talas futbol şube sorumlusu, Arif Aksoğan ve Bülent Köle alt yapı sorumlusu, Habip
Berk dış ilişkiler sorumlusu, Fırat Korhan stat ve tesis sorumlusu, Mehmet Diltemiz mali kaynak sorumlusu, Veysel Karaçay muhasip, Şahin Evin ise Hukuk işleri ve resmi kurumlarla ilişkiler sorumlusu olarak görevde bulunacak. Benimle birlikte Ömer Faruk Karabulut basın sözcülüğü görevini yerine getirecek. Mustafa Karabay, Mehmet Sarıoğlu, Miraç Göçmez, Celal Ekici ve Önder Kurt ise yönetim kurulu üyesi olarak görev alacak" dedi.
İmik, iyi bir çıkış yakalayacaklarına inandıklarını belirterek, "Şanlıurfa İl Özel İdarespor ile hafta sonu deplasmanda karşılaşacağız. Zorlu bir mücadele olacak ama inşallah 3 puan alıp, yolumuza en iyi şekilde devam edeceğiz. Kazanmak zorunda olduğumuz bir karşılaşma ve kazanacağımıza inanıyoruz. İyi bir çıkış yakalayacağız" diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir