DÜNYA - 30 Ocak 2012 Pazartesi 12:53

KADINLAR BASKETBOL 1. LİGİ

A
A
A
KADINLAR BASKETBOL 1. LİGİ

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi takımlarından Ceyhan Belediye’de, hafta sonu alınan Beşiktaş galibiyetinin sevinci yaşanıyor.
Cumartesi günü uzatmalarda Beşiktaş karşısında 84-81’lik skorla alınan galibiyeti değerlendiren Ceyhan Belediye ve Belediyespor Başkanı Hüseyin Sözlü, "Öncelikle bizlere bu galibiyeti hediye eden sporcularımı tebrik ediyorum. Ancak galibiyetin en önemli mimarlarından birisi de seyircimiz olmuştur. Son dakikaları ayakta izleyen seyircimiz, takımın galip gelmesinde büyük rol oynamıştır. Tabi Beşiktaş takımını da üstün mücadelesinden ötürü kutluyorum. Bu galibiyeti Ceyhan’ın eşsiz seyircisine armağan
ediyorum" dedi.
Kendi sahalarında üç büyüklerden sadece Fenerbahçe’ye mağlup olduklarına dikkat çeken Sözlü, "Ceyhan’ın tesadüfen burada olmadığı ve her rakibini yenebilecek güçte olduğunu gösterdik. Bundan sonra rota Samsun Basket olacak. Samsun Basket maçı da sıralama açısından son derece önemli. Bu maçı kazanıp önümüzdeki yıl hedeflemiş olduğumuz Avrupa Kupalarına gitme yolunda büyük bir engeli de geçmiş olacağız" şeklinde konuştu.
Öte yandan, Ceyhan Belediye’nin Cumartesi günü Samsun’da oynayacağı Samsun Basket karşılaşması hazırlıklarına yarından itibaren başlayacağı belirtildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir