DÜNYA - 07 Şubat 2012 Salı 18:09

TÜRKİYE VETARANLAR MUAYTHAİ ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

A
A
A
TÜRKİYE VETARANLAR MUAYTHAİ ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

Türkiye Muaythai Federasyonu ve Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyo tarafından düzenlenen Türkiye Veteranlar Muaythai Şampiyonası sona erdi. Şampiyonada mücadele sporunun antrenörleri ringde kıyasıya mücadele ederek kozlarını paylaştı.
Ahmet Cömert Spor Salonu’nda "Uyuşturucuyla Savaşta Tek yol Spor" sloganıyla düzenlenen şampiyona saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Dünya Mücadele Sporları Federasyonu Başkanı ve Türkiye Muaythai Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Kaya Muzaffer Ilıcak, çok önemli bir organizasyona imza attıklarını belirterek, "Toplumda tehlikesi 7 yaşa kadar inen madde bağımlılığı ve ’Uyuşturucuyla Savaşta Tek yol Spor’ sloganlı bir şampiyona yapmaya karar verdiğimizde eski ustaları ringe çıkarmanın zor olacağını düşündüm. Ama proje sosyal bir proje olunca sağ olsunlar ağabeylerini kırmadılar ve hepsi canla başla organizasyona hizmet ettiler. Mükemmel
bir atmosfer her şey çok güzel gidiyor. Tüm katılımcılara başarılar diliyorum. Hedefimiz Avrupa veya Dünya Vetaranlar Muaythai Şampiyonası’nın ilkini bu sene Türkiye’de yapmak" dedi.
Muaythai Federasyonu Başkanı Halil Durna ise, ’Uyuşturucuyla mücadelede tek yol spor’ sloganıyla bu şampiyonayı düzenlediklerini hatırlatarak, "Temennimiz bugün burada sağlıklı neşeli güzel maçlara dostluklar kuralım kaynaşalım" diye konuştu.
Konuşmaların ardından mücadele sporları antrenörleri ringe çıkarak kozlarını paylaştı. Ciddi çekişmeli maçların yaşandığı şampiyonada dostluk ve kardeşlik mesajları verildi. maça iyi hazırlanmış olanlar maçlardan galip ayrıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir