YEREL HABERLER - 16 Ocak 2012 Pazartesi 10:25

ECZACILAR ADANA’DA BULUŞUYOR

A
A
A
ECZACILAR ADANA’DA BULUŞUYOR

Adana Eczacı Odası’nın ev sahipliğinde 10 bölge eczacı odası Adana’da bir araya gelecek.
Adana Eczacı Odası Başkanı Eczacı Ersun Özkan, geçen yıl 8 eczacı Odası olarak Güneyde Eczacılık Buluşmasının bu yıl ikincisinin gerçekleştirileceğini söyledi.
Güneyde 2. Eczacılık buluşmasına bu yıl 10 Bölge Eczacı Odasının katılacağını ifade eden Ersun Özkan, “Adana, Gaziantep, Kahramanmaraş, Mersin, Hatay, Aksaray, Osmaniye, Adıyaman, Nevşehir, Niğde Eczacı Odaları ile ortaklaşa düzenleyeceğimiz 2.Güneyde Eczacılık Buluşması etkinliğimiz 2 gün sürecek. 21-22 Ocak 2012 tarihlerinde Dermokozmetik ve İlaç Dışı Eczane ürünlerine ilişkin eğitimler yapılacak. Türkiye’nin dört bir yanından yaklaşık 1500 eczacı ve 60 sektör temsilcisinin katılımını bekliyoruz” dedi. Güneyde Eczacılık buluşması Hilton Oteli’nde yapılacak. Etkinliğin 1.gününde Sunay Akın “Bakmak ve Görmek” konulu sunumu yapacak. Prof. Dr. Abdulkerim Alpınar “Eczanelerde Bitkisel Droglar ve Fitoterapi”, Uğur Ergün ise “Eczane İçi Kategori” konusunda görüşlerini açıklayacak.
2. gün Ayşenur Yazıcı, “Kozmetik ve Medyanın, Hayatımız ve insan İlişkileri Üzerine Etkisi” ve Ömür İlbaş “Şans Okulu Ders 1-2” konulu sunum yapacak.
Öte yandan, Güneyde 2. Eczacılık Buluşması etkinliği kapsamında sanatçı Gülşen de 21 Ocak akşamı eczacılara bir konser verecek.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir