YEREL HABERLER - 10 Ocak 2012 Salı 18:26

EMNİYET MÜDÜRÜ ŞAMMAZ DEMİRTAŞ’TAN GAZETECİLER CEMİYETİNE ZİYARET

A
A
A
EMNİYET MÜDÜRÜ ŞAMMAZ DEMİRTAŞ’TAN GAZETECİLER CEMİYETİNE ZİYARET

İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle Uşak Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Uşak basınının zor şartlar altında fedakarca görev yaptığını ifade eden Demirtaş, basına gerekli kolaylığı sağlamaya hazır olduklarını söyledi.
Basının demokrasinin en temel unsurlarından biri olduğunu ve halkın haber alma özgürlüğünü sağlayan gazetecilerin bir kamu görevi üstlendiğini ifade eden Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, ziyarette basın mensuplarının gününü kutladı. Uşak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdurrahman Yavuz ise ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, İl Emniyet Müdürü Demirtaş’a teşekkür etti.
Vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla mesai mefhumu gözetmeden çalıştıklarını kaydeden Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, “İlimizde görev yapan gazeteci arkadaşlarımızla uyum içinde çalışmayı benimsiyoruz. Özellikle polis adliye muhabirleri polisle bir çok olayda omuz omuza çalışıyor. İl Emniyet Müdürü olarak gazeteci arkadaşlara kapım her zaman açık.Herhangi bir olayda kamuoyu yararını gözeterek yasalar çerçevesinde gazetecilere bilgi vermeye hazırız. Ancak gazeteci arkadaşlardan da aynı duyarlılığı bekliyoruz. Yaklaşık iki aydır Uşak’ta görev yapıyorum. Bu süre zarfında gazeteci arkadaşlarla ve yerel basınla iletişim içinde olmaya çalıştım. Bu vesile ile 10 Ocak Çalışan gazeteciler Günü’nüzü bir kez daha kutluyorum” dedi.
Uşak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdurrahman Yavuz ise konuşmasında “Arkadaşlarımız bazı olaylarda doğru bilgiyi ulaşmakta güçlük çekiyor. Bu nedenle bazı sıkıntılar yaşanıyor. Bizler doğru bilgiyi ulaşmak için kurumlarımızdan daha sağlıklı bir bilgi akışının sağlanmasını talep ediyoruz. Doğru bilgi akışı zamanında sağlandığında eksik yada yanlış bilgiden kaynaklanan sorunlar ortadan kalkacaktır” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir