YEREL HABERLER - 12 Ocak 2012 Perşembe 10:38

DOĞA FOTOĞRAFÇILARI`NDAN BAŞKAN`A TEŞEKKÜR

A
A
A
DOĞA FOTOĞRAFÇILARI`NDAN BAŞKAN`A TEŞEKKÜR

İzmir Doğa Fotoğrafçıları’nın “Haydi” adlı fotoğraf gösterisi Konak Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür ve Sanat Merkezi Benal Nevzat Salonu’nda gerçekleştirildi. Grup sözcüsü Erol Özdayı’nın fotoğraflarından oluşan sunuma Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan da katılarak doğa fotoğrafçılarına destek verdi.
İZDOF üyeleri adına Başkan Tartan’a plaket veren Erol Özdayı, kültür ve sanata katkılarından dolayı teşekkür etti ve “Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, İZDOF kurulduğundan bu yana desteklerini bizden esirgemedi. Özellikle bizim fotoğraflarımızdan oluşan ve Konak Kültür Yayınlarından çıkan, ’İzmir’de Doğal Yaşam’ kitabı bizim için çok önemliydi. Kitap hayalimiz onun büyük desteğiyle gerçekleşti” dedi.
Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, doğaseverlerden gelen plaketin gurur verdiğini belirtti ve “Fotoğraf sanatıyla birlikte özellikle İzmir’in doğal yaşamını da gün yüzüne çıkartıyor olmak önemsenmesi gereken bir iş. Birbirinden güzel çalışmaların yer aldığı kitapla da çok sayıda insana ulaşılmış ve İzmir’in doğa değerleri tanıtılmış oldu. Sanatı sosyal sorumlulukla, toplumsal kazanıma çeviren her işe desteğimiz sürecek” diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir