DÜNYA - 23 Ocak 2012 Pazartesi 15:42

FENERBAHÇE EKSİK ÇALIŞTI

A
A
A
FENERBAHÇE EKSİK ÇALIŞTI

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını birçok oyuncusundan yoksun olarak sürdürdü.
Can Bartu Tesisleri’nde Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman gözetiminde yapılan antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 3 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma pas çalışmalarıyla devam eden çalışmalar, yine 3 grup halinde ve dönüşümlü yapılan ayak tenisi maçıyla sürdürüldü. Antrenman pas organizasyonlarıyla noktalandı.
Sol arka üst adalesinde kısmi yırtık tespit edilen Gökhan Gönül, Kayserispor maçında sağ ayak tarak kemiğine darbe alan Joseph Yobo ve bağırsak enfeksiyonu geçiren Serkan Kırıntılı antrenmana çıkmadı. Bu oyuncular tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Sol üst ön adale grubunda ağrıları bulunan Reto Ziegler, bel ağrıları bulunan Selçuk Şahin ve yorgunluğa bağlı genel ağrıları bulunan Alex de Souza ise tedbir amaçlı olarak antrenmana çıkarılmadı. Bu oyuncular da tedavi ve çalışmalarını tesislerde
sürdürdü. Sol kasığında ağrıları bulunan ve çekilen MR sonucu sol kasığında zorlama tespit edilen Özgür Çek de antrenmanda yer almadı. Özgür Çek de tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Sol baldırında zorlama bulunan Sezer Öztürk ile sağ alt adale grubunda zorlama bulunan Serdar Kesimal ise Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı.
Sarı-lacivertli takım, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını 24 Ocak Salı günü (yarın) Can Bartu Tesisleri’nde yapılacak antrenmanla tamamlayacak. Saat 18.00’de başlayacak antrenman, basına kapalı gerçekleştirilecek.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adana Trendyol Süper Lig: Y. Adana Demirspor: 0 - Galatasaray: 0 (İlk yarı) Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Y. Adana Demirspor, Galatasaray ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlandı. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 1. dakikada Balotelli’nin pasında savunma arkasına hareketlenen Mendoza’nın ceza sahası dışı sağ çaprazdan yerden vuruşunda kaleci Muslera topu güçlükle kornere çeldi. 12. dakikada Kaan Ayhan’ın pasında Kerem Demirbay’ın ceza yayının sağından sert şutunda top üst direkten oyun alanına geri döndü. 17. dakikada Mertens’in pasında ceza sahasında sağında topla buluşan Barış Alper Yılmaz’ın şutunu kaleci Magomedaliyev gole izin vermedi. 26. dakikada Mendoza’nın vuruşunda seken topta ceza sahası dışında topla buluşan Balotelli’nin şutunu kaleci Muslera kornere çeldi. 42. dakikada Ziyech’in ceza sahası dışından sert şutunda top üstten dışarıya çıktı. Hakemler: Bahattin Şimşek, Süleyman Özay, Osman Gökhan Bilir Y.Adana Demirspor: Magomedaliyev, Atal, Gravillon, Semih Güler (Manev dk. 11), Mohammadi, Michut, Maestro, Yusuf Barasi, Mendoza, Yusuf Erdoğan, Balotelli Yedekler: Yılmaz Aktaş, Cisse, Abdulsamet Burak, İzzet Çelik, Tayfun Aydoğan, Dorukhan Toköz, Alioui, Fougeu, Aimbetov Teknik Direktör: Hikmet Karaman Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakcı, Nelsson, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper Yılmaz, Mertens, Ziyech, Icardi Yedekler: Günay Güvenç, Aurier, Davinson Sanchez, Eyüp Aydın, Berkan Kutlu, Sergio Oliveira, Ndombele, Tete, Kerem Aktürkoğlu, Vinicius Teknik Direktör: Okan Buruk