YEREL HABERLER - 16 Ocak 2012 Pazartesi 13:57

BAHATTİN İLTER 2011 YILINI DEĞERLENDİRDİ

A
A
A
BAHATTİN İLTER 2011 YILINI DEĞERLENDİRDİ

Sivas İl Sağlık Müdürü Dr. Bahattin İlter, 2011 yılı içerisinde yapılan çalışmalar hakkında basın mensuplarına bilgi verdi. İlter, 963 kişiye sağlık hizmeti verdiklerini söyledi.
Sağlık Müdürlüğü’nde yapılan basın toplantısında 2011 yılını değerlendiren Sağlık Müdürü Dr. Bahattin İlter, 112 acil servis hizmetini Sivas genelinde artıracaklarını söyledi. 2012 yılında yapılacak çalışmaların planlamalarının yapıldığını belirten İlter, 600 Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yapımı için sözleşmenin tamamlandığını söyledi. Gürün Devlet Hastanesi’nin eksikliğini olduğunu ama düzenlenen proje ile eksikliklerin giderileceğini belirten İlter, sözlerine şöyle devam etti: "Yıldızeli Devlet Hastanesi’nin yenilenmesi için proje oluşturduk. Yıldızeli 112 servisini tam teçhizatlı olarak hizmete açtık. Gemerek’te yeni 112 acil servisi açtık. Oraya yeni bir ambulans alınacak ve personeller atandığında hizmete başlayacaktır. Vatandaşlarımıza daha güzel hizmetler sunmak için yeni 112 servisleri açıyoruz. Suşehri Devlet Hastanesi’nin bakım ve onarımı ile ilgili bakım ve onarım planlamamız var. 10 tane aile sağlık merkezinin onarımını tamamladık. 963 kişi evinde ziyaret edilerek tedavisini tamamladık."
Bahattin İlter ayrıca, 22 bin 911 dükkana tütün denetim ekiplerinin gittiğini söyleyerek, çalışmalarında yardımcı olan Vali Ali Kolat’a teşekkür etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir