YEREL HABERLER - 21 Ocak 2012 Cumartesi 14:01

BAŞİSKELE EŞRAFI YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

A
A
A
BAŞİSKELE EŞRAFI YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

Başiskele Güvenliği için Toplumsal Yardımlaşma Derneği’nin her ay gerçekleştirmiş olduğu geleneksel yemekli toplantısı önceki akşam Çayeli Kuru Fasulyecisi’nde yapıldı. Her ay bir iş adamının ev sahipliğinde gerçekleşen gecenin bu akşamki sponsoru Kadir Kolaylı oldu. Renkli akşamda birliktelik mesajları verilirken Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz bu buluşmayla ilgili olarak, “ Her şey Başiskele İçin” diye konuştu.
Geceye Başiskele Kaymakamı Ali Partal, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, İlçe Emniyet Müdürü Akif Aktaş, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı İlhan Çelik, Başiskele Polis Merkezi Amiri Adnan Yılmaz, Bahçecik Polis Merkezi Amiri Cüneyt Akkaya, İlçe Asayiş Büro Amiri Zafer Acar, Bahçecik Polis Merkezi Amir Yardımcısı Görkem Turhan, Belediye Başkan Yardımcıları, dernek üyesi ile ilçenin sanayici ve iş adamları katıldı.
Dernek Başkanı Necdet Sarıoğlu’nun rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı toplantıda Başkan Yardımcısı İrfan Ahmet Kuran, gecenin sponsoru Kadir Kolaylı protokol ile birlikte aynı masada yer aldı. Birlikte yenilen yemeğin ardından söz alan dernek başkan yardımcısı İrfan Ahmet Kuran şunları söyledi: “ Gecemize hepiniz hoş geldiniz. Her ay geleneksel olarak devam edecek yemeğimiz bundan sonra da aynı katılımla sürecektir.”
Kaymakam Ali Partal’da konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “ Bu benim katıldığım ikinci toplantı. Bu güzel topluluk ilçe emniyet müdürlüğümüzün büyük gayretleriyle oluşuyor. Bu buluşmalar ilçemizde dayanışma ve birlikteliği daha da güçlendiriyor. Başkanımız da bizleri yalnız bırakmıyor. Sizlerle olmaktan çok mutluyum” Başkan Hüseyin Ayaz’da kısa ve öz bir açıklama yaparak, “ Bu birliktelik her şeyin Başiskele için olduğunun bir göstergesidir.” diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Yurtta hava durumu Yapılan son değerlendirmelere göre, yurt genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, İç Anadolu’nun doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ve Doğu Akdeniz’in Toroslar kesiminin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer toz taşınımı bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre; hava sıcaklıklarının Marmara ve Kuzey Ege’de mevsim normalleri civarında, diğer bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise önceleri güneyli, öğle saatlerinden itibaren batı bölgelerden başlamak üzere zamanla kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, İç Anadolu ile Doğu Akdeniz ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde güney, güneybatı yönlerden kuvvetli (40-70 kilometre/saat) esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: Ankara: Parçalı ve çok bulutlu 25 İstanbul: Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 19 İzmir: Parçalı bulutlu, kuzey çevreleri yer yer çok bulutlu 25 Adana: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey çevreleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 33 Antalya: Parçalı ve az bulutlu 25 Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23 Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27 Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24 Diyarbakır: Az bulutlu 30