YEREL HABERLER - 13 Ocak 2012 Cuma 18:06

KIRIKKALE İŞÇİ EMEKLİLERİ DERNEĞİ`NDEN EMNİYET MÜDÜRÜ KARTAL`A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

A
A
A
KIRIKKALE İŞÇİ EMEKLİLERİ DERNEĞİ`NDEN EMNİYET MÜDÜRÜ KARTAL`A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Türkiye İşçi Emekliler Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Basri Keskin ve yönetim kurulu üyeleri, Emniyet Müdürü Kadri Kartal’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’nün ’Melek Girmez’ diye tabir edilen Menderes Caddesi 600. Sokak’ta yaptığı çalışma meyvesini verdi. Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nin yaptığı çalışma sonrası sokakta huzur hakim oldu. Türkiye İşçi Emekliler Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Basri Keskin ve yönetim kurulu üyeleri, Emniyet Müdürü Kadri Kartal’ı ziyaret ederek, yapılan çalışmadan dolayı teşekkür ettiler. Sokakta yapılan çalışmalara teşekkür eden Başkan Keskin, "Bizim dernek binamız ’Melek Girmez’ diye
tabir edilen sokakta bulunuyor. Bizim binamıza emekli dul ve yetimlerden oluşan bayanlar sık sık gelip gidiyordu. Zaman zaman sıkıntılar yaşanıyordu. Sizin göreve gelmenizin ardından sokakta yapılan çalışmalar sonucunda sokağımıza huzur geldi. Bu örnek çalışmanızdan dolayı şahsınızda tüm Emniyet Teşkilatına teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Çalışmalarının bu şekilde dönüşünün olmasının kendilerini sevindirdiğini belirten Emniyet Müdürü Kadri Kartal ise, "Vatandaşımızın huzuru bizim için her şeyden önemli. Bölgedeki konuyu biliyorduk. Bölge sakinlerinin huzuru için çalışma yaptık. Polisimiz görevini ifa ederken vatandaşa yaklaşımı konusunda şikayet almadık. Çünkü bu konuda polisimiz eğitimlerden geçiyor. Kırıkkale genelinde bin 160 personelimiz var. Görev yaptığım 2 yıllık süre zarfında personelimden şikayet almadım. Bu da benim için ayrı
bir gurur vesilesi oluyor. Kırıkkale’de görev yapıyor olmaktan mutluluk duyuyorum. Görev sürem boyunca vatandaşların huzuru ve rahatı için elimizden gelen bütün çabayı sarf ettik. Vatandaşımız huzurlu mu? Gece rahat rahat istediği bir yere gidebiliyor mu? Kendisini güvende hissediyor mu? Bizim için önemli olan da bunlar. Bundan sonra da üzerimize düşen görevi fazlasıyla yapmaya devam edeceğiz" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir