YEREL HABERLER - 17 Ocak 2012 Salı 13:08

TAVŞANLI`DA YÖNETİCİ VE LİDERLİK EĞİTİMİ

A
A
A
TAVŞANLI`DA YÖNETİCİ VE LİDERLİK EĞİTİMİ

Zafer Kalkınma Ajansı organizasyonluğunda Tavşanlı’da; çalışan memnuniyeti, kurum-kültür-kriz-zaman yönetimi ve liderlik konularında beceri eğitimleri veriliyor. Dr. İrfan Mısırlı tarafından Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odasında (TTSO) verilen ve 5 günlük süreci kapsayan seminerlere ilçede bulunan işletmeci, esnaf ve sanayiciler yoğun ilgi gösteriyor.
Dr. Mısırlı yaptığı açıklamada iletişimde yanlış anlaşılma veya anlaşılamama oranının yüzde 51 olduğunu söyleyerek bu tür eğitim seminerlerinin her kesimde uygulanması gerektiğini vurguladı.
Dr. İrfan Mısırlı, “5 gün boyunca iletişim ve insan ilişkileri, sosyal davranışlar, kriz ve yönetimi, liderlik ve beden dili konularını anlatacağım. Bu seminerlere devlet kurumlarındaki bürokratlar ve büyük holdinglerin yöneticileri de katılmaktadır. Düzenlenen program ile Tavşanlı’nın ayağına gelmiş bulunmaktayız. Katılımcılar bu seminerde (Personel yönetilirken nelere dikkat edilecek? Motivasyon nasıl sağlanır? Müşteri memnuniyeti nasıl kazanılır? Stresten nasıl arınılır ve zaman nasıl planlanmalı?) sorularına cevap bulacaklar” şeklinde konuştu.
TTSO Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Aydın da, “Ticaret Odamızdaki, Kalkınma Ajansı bünyesinde üyelerimize, işverenlerimize yönelik olarak düzenlenen bu seminerlerin önemli kazanımlar sağlayacağını düşünüyorum. Genel anlamda baktığımızda ticaretimizin her geçen gün zorlaştığını görmekteyiz. Ticaretle uğraşan vatandaşlarımızın ellerini güçlendirmek adına bu programı önemli görüyorum. Sonuçta ticaret sadece sermayeye dayalı değildir. Günümüzde işletmeler 3-4 nesil sonrasına aktarılamıyor. Bunun nedenini de bu tür eğitimlerin eksikliğine bağlıyorum” diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir