YEREL HABERLER - 21 Ocak 2012 Cumartesi 16:54

NAZİLLİ BELEDİYESPOR’DA VAHİT AYSAN GÜVEN TAZELEDİ

A
A
A
NAZİLLİ BELEDİYESPOR’DA VAHİT AYSAN GÜVEN TAZELEDİ

Spor Toto 3. lig 2. grup lideri Nazilli Belediyespor, olağan kongresinde mevcut Başkan A. Vahit Aysan güven tazeledi. Aysan ve ekibinin tek listeyle gittiği ve güven tazelediği kongrede yönetim kurulu üye sayısı 42’den 45’e çıkartılırken, yönetimden 20 kişinin kongreye katılması ise dikkat çekti.
Nazilli Belediyespor’a ait Esat Ergüler Sosyal Tesislerinde elektrik kesintisi nedeniyle 30 dakika geç başlanan kongreye katılımın azlığı ise dikkat çekti. Zaman zaman elektrik kesintileri ile karanlıkta devam eden olağan genel kurulda, yönetim ve denetleme kurulunun faaliyet raporları oy birliği ile kabul edilirken, 2012, 2013 ve 2014 yılları tahmini bütçeleri konusunda yönetim kuruluna yetki verildi.
“BORÇLAR SORULDU”
Denetleme Kurulu Faaliyet raporunda açıklanan Esnafa olan borç tutarı ile Taksitlendirilmiş Vergi ve Sigorta borç miktarına takılan yönetim kurulu üyeleri ise söz olarak soru yöneltti. Yönetim kurulu üyelerine yapılan açıklamada ise 31 Aralık 2011 tarihi ile esnafa 216 bin 955 TL, yönetime 459 bin 703 TL ve taksitlendirilmiş vergi-sgk borcu ise 580 bin TL olarak belirtildi. Vergi-Sgk taksit borcunun ise 2000’li yıllarda kulübün yediği 300 bin TL’lik cezadan kaynaklandığı ifade edildi. Görüşmeler ve bilgilendirmelerin ardından raporlar oy birliğiyle kabul edildi.
“BAŞKAN AYSAN’DAN TEŞEKKÜR”
Genel Kurulda yapılan başkanlık seçimine mevcut Başkan Ahmet Vahit Aysan başkanlığındaki tek liste ile gidilirken, Aysan, geçerli oyların tamamını alarak yeniden kulüp başkanlığına seçildi. Aysan, seçimin ardından yaptığı teşekkür konuşmasında; “Bu büyük camia artık 2. Lige hazır. Futbolcumuzdan yöneticimize, teknik heyetimizden taraftarımıza kadar çok çalışarak 2. lige merhaba demek istiyoruz. 2. yarıda da aynı disiplin ve heyecanla maçlarımıza çıkarak camiamıza şampiyonluğu armağan edelim” dedi.
“45 KİŞİLİK YÖNETİM LİSTESİ”
Yeni yönetim kurulunda Ziya Aksüt, Ali Gürsoy, Hilmi Volaka, Nevzat İzgü, Yaşar Gözdaş, Hulki Karakaya, Murat Kaplan, Tacettin Demirağ, Mustafa Altınok, Erdoğan Eker, Mehmet Atalay, Doğan Güneş, Nurettin Özkat, Selim Kuş, Mehmet Koşar, Taner Günana, Selahattin Yılmaz, Arif Şentürk, Ali Kırca, Ali Aydın, Gürel Çırpanlı, Ali Çankır, Mustafa Aktaş, Cumali Tırpancı, Erhan Çam, Ahmet Günver, Mertcan Gürsoy, Mehmet Erkut, İsmail Özer, Abdullah Aktolun, Uygar Karadayı, İrfan Bezci, Ahmet Uluhan, İbrahim Sarınoğlu, Hakkı Özsavran, Mehmet Ali Tüver, Umut Portakal, Nuri Arslan, Cemalettin Topçu, Haluk Öztürk, Mustafa Tuğrul, Ramazan Gençler, Özgen Türker ve Gürdal Yüzügüler yer alırken, Denetleme kurulunda ise Nurettin Gürsoy, Hakan Çakmakçı ve Mehmet Fatih Şahin yer aldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir