DÜNYA - 15 Ocak 2012 Pazar 17:32

ELAZIĞSPOR, 3 PUANI SON DAKİKADA ALDI

A
A
A
ELAZIĞSPOR, 3 PUANI SON DAKİKADA ALDI

Bank Asya 1. Lig’de ikinci yarının ilk haftasında Elazığspor, kendi sahasında ağırladığı Konyaspor’u son dakikada bulduğu golle 1-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu.
Karşılaşma sonrası açıklama yapan Elazığspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, "Son dakikada golü bulmak için her şeyi yaptık. Çalıştığımız gibi golü bulmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sonuçta maçı bırakmadık." dedi. Her maçın final havasında oynanacağını bildiklerini söyleyen Özkara, "Konyaspor, benim eski takımım. Bu sene deplasmanda yenilmeyen bir takım. Bugün de iyi mücadele ettiler. Oynamaktan ziyade oynatmamayı tercih ettiler. Sonuçta ikinci yarının sonlarına doğru güzel oynadık. Tercihi iyi
kullansaydık ilk yarıda lehimize çevirebilirdik. Ama son dakikada gollü bulmak için her şeyi yaptık. Çalıştığımız gibi golü bulmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sonuçta maçı bırakmadık. Seyirci maçı bırakmadı. Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Her geçen gün daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Cumartesi günü İnşallah Kartal maçını alır, galibiyeti seyircimize armağan ederiz" dedi.
Elazığsporlu futbolcu Rıdvan Şimşek de, "Benim için iyi bir maç oldu. Kazandığımız için mutluyuz" derken genç oyuncu Alaattin Tosun da, "Biz pas yapmayı seviyoruz ama saha kötü. Son dakikada atılan gol ile memnunuz. Son dakikada da olsa kazandığımız için sevinçliyiz" diye konuştu.
Konyaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir de ligin lideri ile oynadıklarına dikkat çekerek, "Amacımız bu maçı kaybetmemekti ama olmadı. Son dakika golü ile bugün üç puanı burada bırakıp gidiyoruz. Elazığspor takımını kutluyorum. Kendi futbolcularımı da kutluyorum. Belki son dakikada yenilen golü biz de sonraki maçlarda buluruz. Diğer takımlar transfer yaptılar. Bu durum bize bir dezavantaj oluşturabilir. Bank Asya 1. Lig’de mücadele son haftalara kadar devam edecek. Bir takım adı söyleyin derseniz onu
söylemek zor. Çünkü gerçekten yoğun bir mücadele sergiliyor takımlar. Allah bütün takımların yardımcısı olsun" dedi.
Konyasporlu futbolcu Selim Ay, mücadelesi çok güzel bir maç olduğunu belirterek, "Her iki takım da iyi mücadele etti. Maçın hakkı bu değildi. İlk yarı pozisyonlar bulduk atamadık. Elazığspor’u terbik ederim. Güzel bir çıkış yakaladık. Biz de çıkış yakalamak istiyorduk olmadı. diye konuştu.
Serbay Yağız ise iyi mücadele etiklerini belirterek, "Bulduğumuz gol pozisyonları vardı ama değerlendiremedik. Futbolun cilvesi bu, 90. dakikada gol yedik. Üzgünüz tabiki, Takım arkadaşlarımı kutluyorum." dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adana Trendyol Süper Lig: Y. Adana Demirspor: 0 - Galatasaray: 3 (Maç sonucu) Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Adana Demirspor’u 3-0 mağlup oldu. Maçtan dakikalar (İkinci yarı) 49. dakikada Balotelli’nin uzun pasında ceza sahası içine hareketlenen Mendoza’nın sağ çaprazdan yaptığı vuruşta kaleci Muslera meşin yuvarlağı kurtardı. 53. dakikada Maestro’nun ceza yayı üzerinde kontrol edemediği topu alan Hakim Ziyech’in yaptığı sert vuruşta meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 0-1 62. dakikada Kerem Demirbay’ın ters dokunuşunda kaleciyle karşı karşıya kalan Mendoza’nın vuruşunu kaleci Muslera kalesini terk ederek uzaklaştırdı. 63. dakikada topla ilerleyen Mendoza’nın pasında ceza sahası içine hareketlenen Yusuf Barasi’nin şutunda kaleci Muslera meşin yuvarlağı kurtardı. 64. dakikada ceza sahası içinde sağ tarafta topla buluşan Kerem Demirbay’ın çizgiye inip uzak köşeye yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlara gitti. 0-2 90+1. dakikada Dries Mertens’in pasında penaltı noktası üzerinde topla buluşan Maurı Icardi düzgün vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-3 Hakemler: Bahattin Şimşek, Süleyman Özay, Osman Gökhan Bilir Y. Adana Demirspor: Magomedaliyev, Atal, Gravillon, Semih Güler (Manev dk. 11), Mohammadi, Michut (Tayfun Aydoğan dk. 66), Maestro, Yusuf Barasi (Alioui dk. 66), Mendoza, Yusuf Erdoğan, Balotelli (Aimbetov dk. 85) Yedekler: Yılmaz Aktaş, Cisse, Abdulsamet Burak, İzzet Çelik, Dorukhan Toköz, Fougeu Teknik Direktör: Hikmet Karaman Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan (Aurier dk. 82), Abdülkerim Bardakcı, Victor Nelsson (Davinson Sanchez dk. 88), Derrick Köhn, Lucas Torreira (Berkan Kutlu dk. 82), Kerem Demirbay, Hakim Ziyech (Kerem Aktürkoğlu dk.71), Dries Mertens, Barış Alper Yılmaz (Tete dk. 82), Mauro Icardi Yedekler: Günay Güvenç, Eyüp Aydın, Sergio Oliveira, Ndombele, Vinicius Teknik Direktör: Okan Buruk Goller: Hakim Ziyech (dk. 53), Kerem Demirbay (dk. 64), Mauro Icardi (dk. 90+1) (Galatasaray) Sarı kartlar: Mendoza, Gravillon (Y.Adana Demirspor)