YEREL HABERLER - 26 Ocak 2012 Perşembe 12:03

BURHANİYE’DE ÇİFTÇİLER 995 BİN LİRA DESTEKLEME ALACAK

A
A
A
BURHANİYE’DE ÇİFTÇİLER 995 BİN LİRA DESTEKLEME ALACAK

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, çiftçilere ödenmesi gereken gübre ve mazot desteğine ait listeler askıya çıkarken 995 bin 550 lira ödeme yapılacağı açıklandı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’nde askıya çıkan listelerin 10 gün askıda kalacağı bildirilirken, çiftçilerin listeleri kontrol etmeleri istendi. Burhaniye de Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’nde mühendis Ercan Adıyaman’ın hazırladığı listelerde 2 bin 144 çiftçi yer alırken ödemelerin önümüzdeki aylarda belirlenecek bir tarih de yapılacağı bildirildi.
Çiftçilerin listeleri kontrol etmeleri gerektiğini bildiren Burhaniye Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Dursun Okur, “Gübre, mazot ve toprak tahlillerine ait destekleme listeleri hazırlandı. Bunları müdürlüğümüzün kapısına astık. Çiftçilerimiz listeleri kontrol etmeli. Bilgilerinde eksiklik ve yanlışlık gören çiftçilerimiz itiraz edebilirler. Listeler 6 Şubata kadar askıda kalacak. Çiftçilerimiz bu listeleri www.burhaniyetarim.gov. tr. adresinden de takip edebilirler” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir