DÜNYA - 04 Kasım 2012 Pazar 11:09

SAHANIN ORTASINDA BİR BİRLERİNE GİRDİLER

A
A
A
SAHANIN ORTASINDA BİR BİRLERİNE GİRDİLER

Yalova 1. Amatör Küme`de 9. hafta oynanan Acarspor-Soğucakspor müsabakası karşılaşmanın 60. dakikasında çıkan kavgada oyuncular birbirlerine girdi. Olaylar nedeniyle maçın hakemi Serhat Tekgöz maçı tatil etti.
Ligin ilk haftasında Safranspor ile Doğuşspor arasında başlayan olaylar 9. hafta da devam etti. Acarspor-Soğucakspor arasında oynanan karşılaşma da yarıda kaldı. Müsabakanın 60. dakikasında maçın hakemi Serhat Tekgöz Soğucakspor`dan Hilmi`yi kırmızı kart göstererek oyundan attı. Kırmızı kartın ardından Soğucakspor`lu oyuncular Tekgöz`e tepki gösterirken bir birlerine giren Sabit, Allaattin ve Savaş da kırmızı kart gördü. 5-0 Acarspor`un üstünlüğü ile devam eden müsabakayı Hakem Serhat Tekgöz tatil etti.
CEZALAR AÇIKLANDI
Yalova Amatör Liglerinde 21-29 Ekim tarihlerinde oynanan müsabakalarda 25 oyuncu ve 2 antrenör, Yalova Futbol Disiplin Kurulu tarafından cezalandırıldı. İdmanocağı`ndan kırmızı kartla oyun dışı kalan Barış Birinci 6, Kader Karahasan 1, Sinan Yıldız 1, Atakan Aydın 4, Cemil Aydın 2, Furkan Yıldız`a ise 3 müsabakadan men cezası verildi. Aynı müsabakada kırmızı kart gören Esnafspor`dan Mustafa Can Özcan`a ise 6 maç müsabakadan men cezası verildi.
Yalova 1. Amatör Kümenin 8. haftasında ise Safranspor ile Taşköprüspor müsabakasında ise kırmızı kart gören Safranspor`dan O Mevlüt Balkaya`ya ise rekor bir ceza verilerek 10 müsabakadan men edildi.
Ceza alan antrenörlerden Esnafspor`u çalıştıran Teoman Parıltan`a 4 ay hak mahrumiyeti, Taşköprü antrenörü Oral Akoğlu`nun ise savunması istendi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Bursa’da asayiş uygulaması: Aranan şahıslar yakalandı, uyuşturucu madde ele geçirildi Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde gerçekleştirilen geniş kapsamlı asayiş uygulamalarında aranan şahıslar yakalanırken, uyuşturucu madde ele geçirildi, çok sayıda araç ve iş yeri denetlendi. Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde 12 ayrı noktada yapılan sabit asayiş uygulamasında 291 araç sorgulandı. Uygulamada 504 şahıs sorgulanmış olup, yoklama kaçağı olduğu tespit edilen 2 aranan şahıs yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde Asayiş, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Çevik Kuvvet, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve ilçe emniyet birimlerinin katılımıyla 24 farklı noktada sabit, hareketli yol ve umuma açık iş yeri uygulaması gerçekleştirildi. Yapılan yol uygulamalarında 2 bin 741 şahıs sorgulanırken 4 aranan şahıs yakalandı. Denetimler sırasında 1 şahıstan 0,41 gram kokain, 1 şahıstan ise 2,94 gram bonzai ele geçirilerek şüpheliler hakkında adli işlem yapıldı. Ayrıca 1 şahıstan havalı tabanca ele geçirilirken, şahıs hakkında idari işlem uygulandı. Uygulamalar kapsamında bin 230 araç sorgulandı, 1 araç trafikten men edilirken 17 araca toplam 115 bin 800 TL idari para cezası kesildi. Umuma açık iş yerlerine yönelik denetimlerde ise 12 iş yeri kontrol edildi, 129 şahıs sorgulandı ve herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı. Denetimler sonucunda 1 iş yerinin ruhsatsız faaliyet gösterdiği tespit edilirken, 5 iş yerine idari para cezası uygulandı. Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin il genelinde huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik denetim ve uygulamalarının aralıksız devam edeceği bildirildi.