DÜNYA - 13 Şubat 2013 Çarşamba 11:38

YARI FİNAL HEYECANI YALOVA`DA BAŞLADI

A
A
A
YARI FİNAL HEYECANI YALOVA`DA BAŞLADI

Okul Sporları Gençler Kız-Erkek Futbol Türkiye Şampiyonası yarı final müsabakaları Yalova`da start aldı.
Ahmet Saraç Sahası`nda oynanan kızlar kategorisi A grubunun ilk karşılaşmasında Bursa ekibi Yıldırım Ticaret Lisesi, rakibi Ordu Lisesi`ni 5-0`lık skorla farklı geçti. Günün ikinci maçında ise Sakarya temsilcisi Prof. Dr. Tansu Çiller Lisesi ile Aydın ekibi Nazilli Anadolu Lisesi müsabakasında gülen taraf 3-1`lik skorla Sakarya ekibi oldu.
Kızlar B Grubu müsabakalarında tek maç yapılırken, Karabük ekibi Ovacık Spor Lisesi ile İzmir Karabağlar Cumhuriyet Lisesi karşı karşıya geldi. Gol şov yapan Karabük ekibi yeşil zeminden 9-0`lık farklı skorla ayrıldı ve turnuvaya 3 puanla başladı.
Gençler Erkek Futbol Türkiye Şampiyonası yarı final müsabakaları ise Termal`de start aldı. Termal Stadı`nda oynanan açılış maçında Ankara ekibi İskitler Endüstri Meslek Lisesi ile Kastamonu Endüstri Meslek Lisesi karşı karşıya gelirken bu mücadeleden Kastamonu temsilcisi 2-1`lik skorla gülen taraf oldu.
Günün ikinci maçında ise Samsun ekibi İlkadım Gazi Lisesi ve TÇMB TKN Lisesi takımları golsüz berabere kalınca seri penaltılara geçildi. Penaltı atışlarında rakibini 4-3 mağlup eden Samsun İlkadım Lisesi 3 puanın sahibi oldu
B Grubunda oynanan ilk maçta Kemalpaşa Lisesi ve Lüleburgaz Ticaret Meslek Lisesi takımları karşı karşıya gelirken bu mücadeleden Kemalpaşa Lisesi 6-1 galip ayrıldı. Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi ve Ahmet Ayık Güzel Sanatlar Lisesi takımları arasında oynanan ve büyük çekişmeye sahne olan günün son maçını ev sahibi ekip Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi 2-0 kazandı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir