ASAYİŞ - 08 Mart 2023 Çarşamba 01:21

Yalova’da yabancı uyruklu karı koca evlerinde ölü bulundu

A
A
A
Yalova’da yabancı uyruklu karı koca evlerinde ölü bulundu

Yalova’da oturdukları apartman dairesinden kötü kokular gelen Umman ve Kenya uyruklu karı koca evlerinde ölü olarak bulundu.

Yalova’da oturdukları apartman dairesinden kötü kokular gelen Umman ve Kenya uyruklu karı koca evlerinde ölü olarak bulundu.


Alınan bilgiye göre, İstanbul Caddesi, Batıkan Apartmanı 3. katında yaşayan yabacı uyruklu çiftin dairesinden gelen kötü koku üzerine komşuları durumu polise bildirdi. İçeriden sürgü çekilerek kilitlenen dairenin kapısı çilingir yardımıyla açıldı. Eve giren polis Umman uyruklu Ahmet AlBusaidi (68) ve Kenya uyruklu karısı Fatiyah Saif Saim AlBasuidi’nin (50) cansız bedenine ulaştı. Daha sonra evde savcı ve Yalova Emniyeti Olay Yeri İnceleme ekipleri çalışma gerçekleştirdi. İncelemelerin ardından çiftin cesetleri Yalova Devlet Hastanesi morguna otopsi için götürüldü.


İlk belirlemelere göre Ahmet AlBusaidi’nin kalp krizi geçirerek öldüğü, daha sonra da eşinin de kalp krizi geçirerek düştüğü ve kafasını yere vurduğu tahmin ediliyor.


Polis, olayla ilgili tahkikatını sürdürürken çiftin ölüm nedenleri otopsi sonucu belirlenecek.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Manisa Manisa’da hurda ve sahipsiz araçlar MKE’ye sevk edildi Manisa Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde görüntü kirliliği oluşturan, trafik akışını engelleyen ve güvenlik riski taşıyan sahipsiz hurda araçlara yönelik tahliye çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü iş birliğiyle yürütülen çalışma kapsamında toplanan araçlar, geri dönüşüm işlemleri için İzmir Aliağa’daki Makine ve Kimya Endüstrisi’ne (MKE) sevk edildi. Özellikle Küçük Sanayi Sitesi ve kamuya açık alanlarda uzun süredir atıl durumda bekleyen araçlara yönelik titiz bir denetim gerçekleştirildi. Araç sahiplerine tanınan 60 günlük yasal sürenin dolmasının ardından çevre ve halk sağlığını tehdit eden araçlar tek tek tespit edilerek çekiciler vasıtasıyla bulundukları noktalardan kaldırıldı. Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan ve esnaftan gelen talepler doğrultusunda denetimlerin il genelinde kesintisiz devam edeceğini bildirdi. Çalışmaların kent estetiği ve güvenliği açısından önem taşıdığını vurgulayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, "Şehrimizde kötü görüntüye neden olan, sokaklarımızda güvenlik riski oluşturan hurda ve sahipsiz araçları topluyoruz. Emniyet Müdürlüğümüzle koordineli bir şekilde yürüttüğümüz bu operasyonla atıl durumdaki araçları MKE’ye ulaştırdık. Temel amacımız hem trafik akışını rahatlatmak hem de sanayi sitemiz başta olmak üzere şehrimizi çok daha temiz ve düzenli bir hale getirmektir" dedi.