YEREL HABERLER - 21 Nisan 2012 Cumartesi 17:09

SOGRUN`DA SEMAZEN GÖSTERİSİ YOОUN İLGİ GÖRDÜ

A
A
A
SOGRUN`DA SEMAZEN GÖSTERİSİ YOОUN İLGİ GÖRDÜ

Yozgat`ın Sorgun ilçe Belediyesi tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında organize edilen semazen gösterileri yoğun ilgi gördü.
İlyas Arslan Sinema ve Tiyatro Salonu`nda izleyicilerin beğenisine sunulan gösterilere Kaymakam Levent Kılıç, Belediye Başkan Vekili Memiş Yakın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, İlçe Müftüsü Fikret Ekinci, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Özdemir ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program Cengiz Çelikel tarafından söylenen ilahilerle başladı. Semazen grubunun gösterilerinin büyük bir beğeniyle izlendiği program sonunda bir açıklama yapan Sorgun Belediye Başkan Vekili Memiş Yakın, ilçe olarak bu yıl ki Kutlu Doğum Haftası`nın geçtiğimiz yıllara göre çok daha yoğun geçtiğini belirterek, bu çerçevede belediyenin de üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştığını söyledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Büyükçekmece Belediyesi’nden öğrencilere beslenme desteği devam ediyor Büyükçekmece Belediyesi’nin 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı’nda başlattığı "Beslenme Destek Paketi" projesi, bu yıl da kesintisiz devam ediyor. Proje kapsamında ekonomik şartları iyi olmayan ailelerin ilköğretim çağındaki çocuklarının sağlıklı ve dengeli beslenmesini destekleyen paketler, belediye ekipleri tarafından doğrudan evlere ulaştırılıyor. Büyükçekmece Belediyesi Sevgi Eli Market’te hijyenik şartlarda hazırlanan beslenme destek paketleri, 2 haftalık periyotlarla ailelerin evlerine belediye personeli tarafından teslim ediliyor. İlköğretim çağındaki çocukların sağlıklı büyüme ve gelişim süreçlerine katkı sunmayı amaçlayan paketlerde; mevsim meyveleri, süt ve süt ürünleri, yumurta, bal, reçel, çeşitli peynirler ve kuruyemiş gibi besin değeri yüksek temel gıdalar bulunuyor. İçerik planlamasında çocukların günlük protein, vitamin ve mineral ihtiyacının karşılanmasına dikkat ediliyor. ‘’Çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz’’ Büyükçekmece Belediye Başkan Vekili Hakan Çebi, projenin kesintisiz devam edeceğini belirterek şöyle konuştu: ‘’Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı gelişimi ve dengeli beslenmesi için başlattığımız "Beslenme Destek Paketi" projemiz, yeni eğitim öğretim yılında kesintisiz bir şekilde devam edecektir. Büyükçekmece Belediyesi olarak hiçbir çocuğumuzun beslenme saatini aç geçirmediği bir kent anlayışıyla çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz’’.