YEREL HABERLER - 08 Aralık 2016 Perşembe 15:17

Yozgat’ta ameliyathane sayısı 18’e yükselecek

A
A
A
Yozgat’ta ameliyathane sayısı 18’e yükselecek

Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı Yozgat Şehir Hastanesi’nin hizmete girmesiyle birlikte Yozgat’ta ameliyathane sayısı 18’e yükselecek.
Yozgat Şehir Hastanesi, Kardiyovasküler Cerrahi, Çocuk Cerrahi, Kadın Hastalıkları, Üroloji, Beyin Cerrahisi, Göz Hastalıkları, Göğüs Cerrahisi, Acil Ameliyathane, 2 Ortopedi, 2 Genel Cerrahi, 2 Kulak Burun Boğaz, 2 sezeryan, 2 tane de gün ameliyathanesi branşlarında toplam 18 ameliyathane salonu ile hizmet verecek.
Yozgat Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kurca yaptığı açıklamada, “Ameliyathane salon sayımız Yozgat Şehir Hastanesi ile 18 oluyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken ve son teknoloji ile donatılan ameliyathanelerimizde pek çok hastanede bulunmayan steril pcler mevcut. Ameliyat öncesinde hastaya ait verilere doktorlarımız rahatlıkla ulaşabilecek, kendi notlarını yazabilecek, tıbbi malzeme takibini yapabilecekler. Yakın bir tarihte hizmete girecek olan Yozgat Şehir Hastanesi halkımıza hayırlı olsun” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Egeli Kadın Girişimciler 15 Mayıs’ta Kuşadası’nda buluşuyor Ege bölgesinde bulunan kadın girişimciler, Kuşadası Ticaret Odası organizasyonunda 15 Mayıs 2024 tarihinde Kuşadası’nda buluşuyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Ege Bölgesinin Kadın Girişimcilerini Kuşadası’nda ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını dile getirdi ve kadınların ekonomik hayatta aktif olmalarını her zaman desteklediklerini belirterek “Odamız Yönetiminde ve Meclisimizde kadın yöneticilerimizle birlikte çalışıyoruz. 15 Mayıs’ta gerçekleştireceğimiz bu organizasyonumuzun da bölgedeki iş kadınlarına fayda sağlayacağını düşünüyorum” Dedi. Akdoğan; aynı zamanda Aslı Şafak ve Adviye Bergemann gibi iki önemli ismin konuşmacı olarak katılacağı programda, sektörel yuvarlak masa görüşmeleri olacağını da söyledi. Turizm, sağlık, yeme-içme sektörü, taşımacılık, emlak, el sanatları gibi pek çok sektörde bir araya gelecek olan kadınların, bölgesel olarak tanışma ve network ağlarını geliştirme fırsatı bulabilecekleri “Egeli Kadın Girişimciler Buluşuyor” konulu etkinliğe, bölgede iş hayatında aktif olan tüm kadınları davet etti. Kuşadası Ticaret Odası organizasyonunda gerçekleşecek olan programda, sektörel toplantılar kısmında katılımcı sayısı sınırlı olduğundan 9 Mayıs 2024 tarihi, mesai bitimine kadar Kuşadası Ticaret Odası ile irtibata geçilmesi gerekiyor.