GENEL - 12 Aralık 2016 Pazartesi 17:13

Bozdağ: “Hiçbir terör saldırısı Türkiye’nin terörle mücadele azmini kıramayacaktır”

A
A
A
Bozdağ: “Hiçbir terör saldırısı Türkiye’nin terörle mücadele azmini kıramayacaktır”

İstanbul’da yaşanan bombalı eylemin ardından şehit düşen polis memuru Mustafa Kemal Devrilmez’in cenaze törenine katılmak için Yozgat’a gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “Hiçbir terör saldırısı Türkiye’nin terörle mücadele azmini kıramayacaktır. Kararlılığını ortadan kaldıramayacaktır. Milletimizin birliğini bozamayacaktır. Vatanımızı bölemeyecektir ve kardeşlik hukukumuza zarar veremeyecektir. Türkiye’nin istikrarını yok edemeyecektir” dedi.
İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan bombalı saldırı sonucu şehit düşen Mustafa Kemal Devrilmez’in Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde düzenlenen cenaze törenine katılmak için Yozgat’a gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, daha sonra aynı olayda şehit düşen polis memuru Ahmet Alan’ın baba ocağına taziye ziyareti gerçekleştirdi. Bakan Bozdağ ardından ise İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu’na ve emniyet mensuplarına başsağlığı ziyaretinde bulundu. Bakan Bozdağ’a Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Bozok Üniversitesi Rektörü Salih Karacabey ve Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan eşlik etti.
Bakan Bozdağ İl Emniyet Müdürlüğünde yaptığı açıklamada, “Bugün ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi Yozgat’ımızda da 2 polis memuru şehidimizi hakka uğurladık. Bu vesile ile bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet, şükran ve dua ile anıyoruz. Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü’ne de hem emniyet müdürümüze hem de emniyet mensuplarına bütün emniyet camiasına baş sağılığı dileklerimizi iletmek maksadıyla geldik” dedi.
Terörle mücadelelerinin kararlı bir şekilde devam edeceğini vurgulayan Bakan Bozdağ, “Türkiye terörle mücadelesini bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da etkin, kararlı ve netice alır bir şekilde sürdürecektir. Hiçbir terör saldırısı Türkiye’nin terörle mücadele azmini kıramayacaktır. Kararlılığını ortadan kaldıramayacaktır. Milletimizin birliğini bozamayacaktır. Vatanımızı bölemeyecektir ve kardeşlik hukukumuza zarar veremeyecektir. Türkiye’nin istikrarını yok edemeyecektir. Milletimiz ve devletimiz bir ve bütün olarak var olmaya ve güçlü olmaya devam edecektir. Terör, terör örgütleri ve teröristler eninde sonunda kaybedecektir. Türkiye her daim olduğu gibi kazanacaktır. Bu mücadelede görev yapan emniyet mensuplarımıza askerlerimize diğer bütün güvenlik güçlerimize başarılar diliyorum. Milletimiz, devletimiz, hükümetimiz güvenlik güçlerimiz el ele terörle mücadeleye kararlı bir şekilde devam edecektir. Terör örgütlerinden teröristlerden ve terörden Türkiye arındırılana kadar bu mücadele sürecektir” şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Thorsten Fink: "Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum" SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi. Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, "Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız" dedi.
Gaziantep Nuri Şahin: "İstediğimiz yerde, en azından olmak istediğimiz yerde ligi bitirdik" Başakşehir Teknik Direktörü Nuri Şahin, Gaziantep Futbol Kulübü maçının ardından, "İstediğimiz yerde, en azından olmak istediğimiz yerde ligi bitirdik" dedi. Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Başakşehir, deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü’nü 2-1 mağlup ederek, sezonu 3 puanla tamamladı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Başakşehir Teknik Direktörü Nuri Şahin, açıklamalarda bulundu. Şahin, "Bugün enteresan bir maç oldu. Çok iyi oynayamadık. Bizim için önemli olan maçı kazanmaktı. Çok erken gol bulduk. Performans analizi yapmaya gerek yok. İstediğimiz yerde, en azından olmak istediğimiz yerde ligi bitirdik. Bu nedenle çok mutluyum, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Samsunpor ve Göztepe’ye çok teşekkür ediyorum. Gerçekten Türk futbolu için değerli bir yarış oldu. Gaziantep FK’ya önümüzdeki yıl başarılar diliyorum. Şu an sadece biraz dinlenmek istiyorum. Başakşehir’in her zaman hedefi var. Her zaman yarışta olmak istiyoruz. İnşallah gelecek yıl üstüne koymaya devam ediyoruz. Şuan anın tadını çıkarmak istiyoruz" dedi. "Kupa finalini inşallah Trabzonspor kazanır" Avrupa kupalarına katılma ihtimali ile ilgili soruya da cevap veren Şahin, "Avrupa bizim elimizde değil. Konya ve Trabzon çok zorlu bir final oynayacak. İki takıma da başarılar diliyorum. Tabi ki inşallah Trabzonspor kazanır ama biz elimizden geleni yaptık. Olmamız gereken yerde, olabileceğimiz yerde olduğumuzu düşünüyorum. Umarım bu sıralama bizi Avrupa’ya götürürse ne mutlu bize. Olamazsak da bizim elimizde olan bir şey değil. Elimizden geleni yaptık" diye konuştu.