SAĞLIK - 30 Mart 2021 Salı 09:53

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümü hizmete girecek

A
A
A
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümü hizmete girecek

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Mustafa Kozan, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünün 1 Nisan 2021 tarihinden itibaren hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Mustafa Kozan, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünün 1 Nisan 2021 tarihinden itibaren hizmet vermeye başlayacağını söyledi.


Başhekim Kozan konu ile alakalı yaptığı açıklamada “ Yozgat Şehir Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümümüz 1 Nisan Tarihinden İtibaren Yatan Hastalarımıza Hizmet Vermeye Başlıyor. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü, hastalık ya da yaralanma nedeniyle hareket ve fonksiyon kaybı gelişen kişilerin eski haline getirilmesini sağlayan, deneyimli uzman hekim ve fizyoterapistlerden oluşan bir birimdir. Fizik Tedavi hekimleri hastaların bireysel ihtiyaçları, yapabildikleri ve hedeflerini belirleyerek kişiye özel tedavi planları oluşturur. Fizik Tedavi hekimleri, tedavi planının uygulanması sırasında fizyoterapistler ile yakın işbirliği içinde çalışırlar. Fizik tedavi ünitemizde, hastalarımızın en kısa sürede hareket özgürlüğüne kavuşturmak ve toplum yaşamında bağımsız kılmak amacıyla son teknoloji ürünü cihazlarla donatılmış ve deneyimli bir ekip ile fizik tedavi adına en modern uygulamalar yapılmaktadır” ifadelerini kullandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Başkan Sandıkçı: "Samsunspor’a destek olmaya devam edeceğiz" Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Samsunspor’a olan desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Samsunspor yönetimini ağırladı. Samsunpor Başkan Vekili ve İcra Komitesi Üyesi Veysel Bilen, Samsunspor Operasyon Direktörü ve İcra Komitesi Üyesi Soner Soykan ile Samsunspor İcra Komitesi Üyesi Suat Çakır, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’yı makamında ziyaret etti. Samsunspor yönetimini ağırlayan Başkan İbrahim Sandıkçı, Samsunspor’a destek olmaya devam edeceklerini vurguladı. Başkan İbrahim Sandıkçı, Samsunspor’un sürdüğü çalışmalar hakkında Samsunspor heyetiyle sohbet edip, Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda Trabzonspor ile oynayacakları karşılaşma için başarı dileklerinde bulundu. Samsunspor’un futbol ve farklı spor branşlarda sürdürdüğü çalışmalar hakkında istişarelerin gerçekleştirildiği ziyaret programında Samsunspor yönetimi, Başkan İbrahim Sandıkçı’ya hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Samsunspor’u gönülden desteklemeye devam ettiklerini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, "Samsunspor’umuz şehrimizin marka değeridir. Şehrimizde spor kültürünün gelişimi, bu marka değerinin korunmasıyla daha ileriye taşınacaktır. Şehrimizin takımı Samsunspor’umuza destek olmaya devam edeceğiz" dedi.