SAĞLIK - 18 Ekim 2024 Cuma 17:24

Yozgat’ta 20 engelliye tekerlekli sandalye dağıtıldı

A
A
A
Yozgat’ta 20 engelliye tekerlekli sandalye dağıtıldı

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri (TESKOMB) tarafından engelli vatandaşlar için alınan 20 adet akülü sandalye düzenlenen tören ile sahiplerine teslim edildi.



Yozgat Valiliği Fuaye Salonu’nda düzenlenen törene Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, TESKOMB Genel Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Topal, AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş, engelli vatandaşlar ve yakınları katıldı.



Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, 20 özel bireye tekerlekli sandalye dağıtıldığını söyleyerek, "Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde, bakanlıklarımızın desteği, milletvekillerimizin gayretiyle ilimiz genelinde her türlü güzelliğe imza atmaya devam ediyoruz. Bugün de sağ olsunlar kıymetli genel başkanımızın katkıları engellilerimize tekerlekli sandalyelerini teslim ettik. Hepimiz birer engelli adayıyız, Rabbim hepimize sağlıklı ve uzun ömürler versin” dedi.



Konuşmaların ardından ihtiyaç sahibi vatandaşlara tekerlekli sandalyeleri teslim edildi.



Yozgat’ta 20 engelliye tekerlekli sandalye dağıtıldı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli Selçuk İnan: "Her maçı kazanmak istiyoruz" Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan, Konyaspor maçı öncesinde yaptığı açıklamada "Her maçı kazanmak istiyoruz. Her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Bu maç da onlardan biri olacak" dedi. Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında cumartesi günü saat 13.30’da Kocaeli Stadyumu’nda Konyaspor’u konuk edecek olan Kocaelispor’da hazırlıklar sürüyor. Körfez ekibinde teknik direktör Selçuk İnan, antrenman öncesinde değerlendirmelerde bulundu. "Her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz" Eyüpspor galibiyetinin ardından morallerinin yerinde olduğunu belirten Selçuk İnan, "Her maçı kazanmak istiyoruz. Her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Bu maç da onlardan biri olacak. İnşallah kazanan taraf biz oluruz" dedi. "Konya güçlü bir takım" Rakipleri Konyaspor’un güçlü bir ekip olduğunu ifade eden İnan, "Konya güçlü bir takım. Hocaları yeni, devre arasında önemli takviyeler yaptılar. Oynadıkları oyunu her zaman skora çeviremeseler de iyi oyunlar oynadılar. Bireysel olarak yetenekli oyunculara sahipler. Biz kendi sahamızda, kendi seyircimiz önünde oynayacağız ve bu avantajı kullanmak istiyoruz" diye konuştu. Eksik oyuncular hakkında bilgi verdi Takımdaki sakat oyuncularla ilgili de bilgi veren Selçuk İnan, "Takımda bazı sakatlıklar var. Muharrem Cinan bugün dönecek. Can Keleş yarın takımla çalışmalara başlayacak. Bruno Petkovic ve Jovanovic ise aramızda olmayacak. Haidara’nın sıkıntılı bir durumu var, ona da bakacağız. Susoho henüz tam olarak dönmedi. Eksiklerimiz var ama yarın itibarıyla daha netlik kazanacak" ifadelerini kullandı.