YEREL HABERLER - 26 Nisan 2012 Perşembe 12:11

EREОLİ`DE ERİŞGEM AKADEMİ SEMİNERİ

A
A
A
EREОLİ`DE ERİŞGEM AKADEMİ SEMİNERİ

Zonguldak`ın Ereğli ilçesinde, iş adamlarına, iş kurmayı planlayan bay ve bayan girişimcilere yönelik eğitim seminerleri düzenlenecek.
Zonguldak Ereğli ve Çevresini Kalkındırma Derneği (ZERÇEV) Başkanı Cevat Kır, dernek olarak iş adamlarına, iş kurmayı planlayan bay ve bayan girişimcilere yönelik eğitim seminerleri düzenleyeceklerini söyledi. Tüm girişimcileri ERİŞGEM akademiye kayıt olmaya davet ettiklerini belirten Kır, "Kurulduğumuz günden beri bölgesel ve yerel kalkınmaya destek veren Ereğli İş Geliştirme Merkezi`nin (ERİŞGEM), faaliyetlerine ERİŞGEM akademiyi ekleyerek iş adamlarımıza, iş kurmayı planlayan bay ve bayan girişimcilerimize katkı vermek, geleceğe yönelik hayallerini en üst düzeyde yapmalarını sağlayacak eğitimler planlamıştır. Bir iş fikri ve ufakta olsa sermayesi olan girişimcilerimize yardımcı olma misyonuyla kurulan ERİŞGEM, KOSGEB ile birlikte bu faaliyetlerini artarak devam etmenin mutluluğunu yaşamaktadır. Arzu eden tüm girişimcilerimizin şimdiden ERİŞGEM akademiye kayıt olmalarını bekliyoruz. Eğitim sonunda katılımcılara belge verileceği gibi, bütün eğitimlere katılarak başarı gösteren girişimcilerimize ayrıca belge verilecektir`` dedi.
27-29 Nisan 2012 tarihlerinde düzenlenecek eğitim seminerlerinin Grand Ereğli Otel Salonu`nda verileceğini belirten Kır, eğitim seminerine konuşmacı olarak Yeditepe Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Reklam Tasarımı ve İletişimi Bölümü Öğretim Görevlisi Yrd. Doç Dr. Emre Yıldırım`ın katılacağını söyledi.
Kır, ayrıca seminere katılanlara belge ve bugüne kadar düzenlenen eğitim seminerlerine katılanlara da başarı belgesi takdim verileceğini belirtti
Bunlar Da İlginizi Çekebilir