YEREL HABERLER - 17 Mart 2017 Cuma 22:13

Karaduman, Çanakkale Şehitleri’ni andı

A
A
A
Karaduman, Çanakkale Şehitleri’ni andı

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü münasebetiyle mesaj yayınladı.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü münasebetiyle mesaj yayınladı.


Karaduman mesajında şu ifadelere yer verdi; “Çanakkale, tarihten silinmek istenen bir milletin bütün yokluk ve imkansızlıklara rağmen, sarsılmaz bir imanla vatanını canı pahasına nasıl koruduğunu gösteren dili, rengi, etnik kökeni farklı, ancak kader birliği yapmış vatan evlatlarının şehit düştüğü yerdir. Böylesine büyük bir zaferi gerçekleştiren bir milletin mensupları olmanın haklı gururunu yaşarken aldığımız her nefesi, bastığımız her karış toprağı ve üzerimizde dalgalanan bayrağımızın varlığını aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçlu olduğumuzu unutmayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 3 - Trabzonspor: 1 (İlk yarı) Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Samsunspor, sahasında Trabzonspor ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı Samsunspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 14. dakikada kazanılan penaltının başına geçen Taylan Antalyalı, topu ve kaleci Uğurcan’ı farklı köşelere yollayarak takımını öne geçirdi. 1-0 17. dakikada seri çalımlarla ceza sahasına kadar Marius Mouandilmadji’nin şutu üstten az farkla auta çıktı. 28. dakikada Benito’nun şutunda kaleciden dönen topu iyi takip eden Marius’un kafa vuruşu filelerle buluştu. 2-0 32. dakikada Bardhi’nin sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta top doğrudan filelere gitti. 2-1 36. dakikada Zeki’nin kullandığı köşe vuruşunda ön direkte Fernandez, ters kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı kendi kalesine yolladı. 3-1 45. dakikada Bardhi’nin yaklaşık 30 metre uzaklıktan yaptığı vuruşta top direğe çarparak dışarı gitti. Hakemler: Abdulkadir Bitigen, Mustafa Savranlar, Anıl Usta Samsunspor: Okan Kocuk, Zeki Yavru, Alim Öztürk, Van Drongelen, Marc Bola, Ait Bennasser, Taylan Antalyalı, Carlo Holse, Emre Kılınç, Baba Raman, Marius Mouandilmadji Yedekler: Szumski, Soner Gönül, Soner Aydoğdu, Tait, Schindler, Yunus, Muhammed, Osman, Muja, Ercan Teknik Direktör: Markus Gisdol Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Thomas Mendy, Rayyan Baniya, Joaquin Fernandez, Eren Elmalı, Batista Mendy, Umut Güneş, Nicolas Pepe, Enis Bardhi, Mahmoud Trezeguet, Paul Onuachu Yedekler: Taha, Berat, Visca, Fountas, Kerem, Denswil, Mehmet Can, Arif, Enis, Orsic Teknik Direktör: Abdullah Avcı Goller: Taylan (dk. 14 pen.), Marius (dk. 28), Fernandez (dk. 36 k.k.) (Samsunspor), Bardhi (dk. 32) (Trabzonspor) Sarı kart: Bennasser (Samsunspor)