GENEL - 12 Aralık 2017 Salı 18:06

Kaymakam Madenoğlu Gülüç’ten memnun ayrıldı

A
A
A
Kaymakam Madenoğlu Gülüç’ten memnun ayrıldı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Kaymakamı Nazım Madenoğlu Gülüç Beldesi’nde düzenlenen halk toplantısına katılarak, belediyenin çalışmalarından halkın memnun olması nedeniyle Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’a teşekkür etti.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Kaymakamı Nazım Madenoğlu Gülüç Beldesi’nde düzenlenen halk toplantısına katılarak, belediyenin çalışmalarından halkın memnun olması nedeniyle Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’a teşekkür etti.


Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Ereğli Emniyet Müdürü Fahri Küçük, Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz ve ilçedeki tüm birimlerin müdürlerini yanına alarak Gülüç Belediyesi Toplantı Salonu’nda halk toplantısı düzenledi.


Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş toplantıda yaptığı konuşmasında belediye olarak yaptığı çalışmaları anlatırken, Gülüç’e sık sık gelerek sorunlara çözüm üreten Kaymakam Nazım Madenoğlu’na teşekkür etti. Gülüç’te belediye meclis üyeleri, muhtarlar, belediye çalışanları ve Gülüç halkı ile birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarını anlatan Demirtaş “Gülüç’te su, kanalizasyon, yol ve çevre düzenlemesi gibi bir çok konuda önemli çalışmalar yaptık. Sahilimizin yapım çalışmaları başladı ve burada da önemli bir mesafe kat ettik. Araç parkımızı genişlettik. Tüm mahallelere çocuk parkları ve fitnes aletleri koyduk. Bunların yanı sıra kadınlarımız, gençlerimiz ve çocuklarımız için yıl içerisinde sürekli sosyal aktiviteler, kültürel faaliyetlerde yapıyoruz. Sayın Kaymakamım, sizlerde Gülüç’e sık sık geliyorsunuz. Beldemizin sorunları ile yakından ilgileniyorsunuz. Bundan dolayı sizin şahsınızda tüm ilgili müdürlerimize teşekkür ediyorum” dedi.


Gülüç’te vatandaşlardan özellikle enerji hatları ve doğalgaz ile ilgili şikayetler alan Madenoğlu, sorumlu müdürlere talimat vererek vatandaşların şikayet ettiği konuların çözülmesini istedi. Kaymakam Madenoğlu ayrıca Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldırıldı İstanbul Havalimanı’nda gövdesi üzerine inen kargo uçağı, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. İstanbul Havalimanı’nda Fedex Havayolları’na ait kargo uçağı, ön iniş takımları açılmayınca gövdesi üzerine piste iniş yaptı. İniş sırasında sürtünmenin etkisiyle kısa süreliğine alevlere teslim olan uçak ekiplerin müdahalesi ile söndürülürken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Kaza kırım ve İGA İstanbul Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele ekibi (ARFF) yaptığı çalışmalarının ardından, önce uçakta bulunan yükler boşaltıldı ardından da kargo uçağı, çekici araçlarla bulunduğu yerden kaldırıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "İstanbul Havalimanı’mızda gövdesi üzerine inen kargo uçağının ekiplerimiz tarafından kaldırılma çalışmaları başarıyla tamamlandı. Pistimiz, uçağın çekilmesinin ardından hassasiyetle temizlendi. Gerçekten işinin ehli olan ekiplerimiz, pist alanında saatler süren, organize ve çok titiz bir çalışmaya imza attı. Elim sonuçlara varabilecek bu tarz durumların önlenmesine örnek teşkil edecek bir müdahale ve çalışma performansı sergilediler. Olayın yaşanmaya başladığı ilk dakikadan itibaren soğukkanlı bir şekilde, strateji ve eylem planı oluşturarak hareket eden her bir görevlimizi kutluyorum. Kargo uçağının personeline ve İstanbul Havalimanı çalışanlarımıza yeniden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim; her türlü kaza ve beladan ülkemizi, milletimizi ve tüm insanlığı korusun" ifadelerine yer verdi.