YEREL HABERLER - 09 Nisan 2014 Çarşamba 16:51

Akdeniz Mevcut Soyunma Odaları İle İlgili Bilgi Verdi

A
A
A
Akdeniz Mevcut Soyunma Odaları İle İlgili  Bilgi Verdi

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz, Fener sentetik sahada incelemelerde bulunarak, mevcut soyunma odaları ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz yaptığı açıklamada, mevcut soyunma odaları ile ilgili çalışmaları yapabilmeleri için sit kurulundan ve anıtlar kurulundan, koruma kurulundan gerekli izinlerin alınması halinde yapacaklarını belirtti. Akdeniz, “Fener sentetik sahamız yapıldı, hizmete açıldı. Pazar günü burayı ziyaret ettiğimde sabahın dokuzunda antrenmanların başladığını akşam geç saatlere kadar yoğun bir şekilde kullanılıyor. Tabi Fener sentetik sahası yapılırken burası koruma kurulunun kapsama alanı içerisinde olduğu için, sit alanında olduğu için mevcut soyunma odaları ile ilgili çalışmaları yapamamıştık. Şimdi mevcut soyunma odasının yenilenmesi, daha nezih, daha düzgün bir ortamda sporculara daha hijyenik bir ortam sağlamak amacıyla bununla ilgili bir çalışma yapıyoruz. İnşallah çalışmalarımız bittiğinde belediye ve ilgili kurumlardan gerekli izinler çıkarsa buradaki mevcut soyunma odasını ya da tam karşıdaki iki futbol sahasının arasında bir alan düşünüyoruz. Oralarda hangisi uygun olursa, geçerse oralara yapmayı planlıyoruz. Buda yapıldığı zaman buraların kullanım alanları daha uzun süreli ve daha fazla kişi tarafından kullanılması sağlanacak. Bu amaçlı çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah olabilir diye düşünüyoruz. Parasal olarak Gençlik ve Spor Bakanlığın’dan spor genel müdürlüğümüzün bu konuda destekleri zaten yanımızda. Parasal olarak bir sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyoruz ama sit kurulundan ve anıtlar kurulundan, koruma kurulundan gerekli izinleri alırsak inşallah yapacağız” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Minibüs şoförleri özel servis kiralayan üniversite öğrencilerine kızdı, yol keserek darp etti Trabzon’un Sürmene ilçesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencileri tarafından kiralanan öğrenci servisine kızan minibüs şoförleri aracın önüne kesti. Servis sürücüsü ve öğrenciler, ilçe hat minibüsü şoförleri tarafından saldırıya uğrarken, öğrencilerin şikayeti üzerine yapılan çalışmada şüpheli 4 kişiden 2’si gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre ilçenin Çarşı Mahallesi’nde meydana gelen olayda Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü’nde öğrenim gören öğrenciler ulaşım sorunları nedeniyle özel bir servis kiraladı. Üniversite öğrencilerinin servis kiralamasına kızan minibüs şoförleri tarafından araçların önleri kesilerek durduruldu. Okul çıkışında durdurulan servis sürücüleri, öğrenciler ve minibüs şoförleri arasında yaşanan tartışmanın arbedeye dönüşmesiyle bazı öğrencilerin ve servis sürücüsünün saldırıya uğradığı öne sürülürken, öğrencilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Darp raporu alan öğrenciler şikayetçi olurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 2 kişi gözaltına alındı Trabzon Valiliği tarafından yapılan açıklamada şikayet üzerine 4 kişi hakkında başlatılan tahkikat neticesinde 2 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Açıklamada, "İlimiz Sürmene ilçesindeki KTÜ Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği bölümü öğrencilerinin dolmuşlarda yer bulamadıkları için servis kiraladıkları gerekçesiyle, kiraladıkları özel servisin önü dolmuş şoförleri tarafından kesilerek servis şoförü ve içindeki öğrencilere tehdit ve hakaret edilip darp edildikleri yönünde sosyal medyada yer alan haberlerle ilgili olarak; servis şoförü ve darp edilen öğrencilerin şikayetleri üzerine şüpheliler Ö.D., K.D., H.S., ve S.Y. hakkında cumhuriyet savcısının talimatıyla başlatılan tahkikat neticesinde şüpheliler Ö.D. ve K.D. gözaltına alınmıştır. Mezkur olayla ilgili valiliğimizce de çok yönlü inceleme başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.