YEREL HABERLER - 02 Nisan 2012 Pazartesi 14:22

GENÇLİK MERKEZİ`NDE ÇİÇEK AÇTI

A
A
A
GENÇLİK MERKEZİ`NDE ÇİÇEK AÇTI

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından hazırlanan `Bir Çiçek-Bir Genç` proje kapsamında, çiçek dikildi.
``˜Bir Çiçek-Bir Genç` isimli proje kapsamında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz, Gençlik Merkezi Müdürü Haydar Üzülmez, kursiyer öğrenciler ve aileleri ile birlikte, saksılara çiçek dikildi. Gençlik Merkezi bahçesinde düzenlenen etkinlikte, rengarenk ve farklı türden yaklaşık 50 adet çiçek dikildi. Çiçeklerin bölgedeki kamu kurum ve kuruluşlarına hediye edileceğini belirten Gençlik Merkezi Müdürü Üzülmez, şöyle konuştu:
``Lider arkadaşlarımızın düzenlemiş olduğu ``˜Bir Çiçek- Bir Genç` isimli proje kapsamındaki çiçek dikim etkinliğine hoş geldiniz. Bizler çiçekleri çok önemsiyoruz. Bu çiçekleri diktiğimiz zaman her birimizin çiçeği olacak. Bu çiçeklerimizin bir de adı olacak. Herkes çiçeğini büyütecek. Daha sonra bu bizler bu çiçekleri kamu kurum ve kuruluşlara götürüp, hediye edeceğiz. Bu böyle devam edecek. Şimdiden hayırlı olsun`` dedi. Dikilen çiçeklere ise can suyunu İl Müdürü Akdeniz, tarafından döküldü. İl Müdürü Akdeniz, Gençlik Merkezi Müdürü Üzülmez, projeyi hazırlayan Gençlik liderleri Fatma Bozacıoğlu, Tolgahan Furtun, Mustafa Çeçen, Emre Akdeniz, Engin Kara, gençler ve velileri günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Çiçek dikimi, müzik eşliğinde halay ve horonlar oynayarak, eğlence ortamına dönüştürüldü. Program, müzik eşliğinde yapılan eğlencenin ardından son buldu.
Öte yandan dikilen çiçekler, kamu kurum ve kuruluşlarına gönderileceği zamana kadar müdürlük binası içerisinde muhafaza ediliyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muğla Bodrum’da polisi yaralayan motosiklet sürücüsü tutuklandı Muğla’nın Bodrum ilçesinde kendisini yakalamak isteyen polisi sürükleyerek yaralayan motosiklet sürücüsü, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bodrum’da özellikle ana arterlerde sürat yaparak trafik güvenliğini tehlikeye düşüren, plakasız ve abart egzozlu motosikletlere yönelik polis ekipleri sivil denetim başlattı. Denetimler kapsamında dün gece Konacık Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda bulunan bir akaryakıt istasyonunda, trafiğe çıkarak çevreyi rahatsız eden 2 motosikletli sivil trafik ekiplerince durdurulmak istendi. Kaçmaya çalışan sürücülerin motosikletlerini tutan polisler, bu sırada sürüklenerek hafif şekilde yaralandı. Olayın ardından yakalanan 2 sürücü gözaltına alındı. Sürücülere; "açılır kapanır plaka düzeneği kullanmak, plakasız motosikletle trafiğe çıkmak, abart egzoz kullanmak ve trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek" suçları başta olmak üzere çeşitli maddelerden işlem yapıldı. Şahıslara toplam 78 bin 945 TL idari para cezası uygulanırken, motosikletler trafikten men edilerek çekici yardımıyla otoparka çekildi. Motosikletiyle polisi sürükleyip yaraladığı iddia edilen sürücü, bugün adliyeye sevk edildi. Sürücü, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Trafik güvenliğini tehlikeye atan, çevreyi rahatsız eden ve yasa dışı donanımlarla trafiğe çıkan motosikletlere yönelik denetimlerin aralıksız süreceği bildirildi.