ASAYİŞ - 29 Kasım 2024 Cuma 20:52

Zonguldak’ta 13 katlı apartmanda korkutan yangın

A
A
A

Apartman sakinleri ekipler tarafından tahliye edilirken, yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Fatih Mahallesi Vatan Caddesi üzerinde 13 katlı bir apartmanın çatısında akşam saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Büyüyen yangın kısa sürede çatıyı sardı. Yangının üst taraftaki apartman sakinleri tarafından fark edilmesi üzerine ekiplere haber verildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ile Kozlu, Zonguldak ve Kilimli Belediyelerine ait itfaiye ekipleri sevk edildi. Kozlu Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler apartmanın bulunduğu sokağın giriş ve çıkışlarını kontrol altına alarak güvenliği sağladı.

Ekiplerin merdivenle ulaştığı çatı katındaki yangın yaklaşık 1,5 saat süren çalışmaların ardından kontrol altına alındı. Yangından etkilenen apartman sakinleri itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle tahliye edildi.

Zonguldak’ta 13 katlı apartmanda korkutan yangın

Dumandan etkilenen bazı apartman sakinlerine olay yerindeki sağlık ekiplerince müdahale edilirken bazı apartman sakinleri tedbir amaçlı hastaneye götürüldü. UMKE ve AFAD ekipleri olay yerinde hazır bekleyerek çalışmalara destek verdi. Henüz çıkış sebebi belli olmayan yangın kontrol altına alınarak soğutma çalışması yapıldı. Yangının kesin çıkış sebebi, ekiplerin yapacağı incelemenin ardından belli olacak.

Onur Altındağ - Emrecan Bayram

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bolu Boluspor - Bandırmaspor maçının ardından Trendyol 1. Lig’in 32. haftasında oynanan Boluspor-Bandırmaspor maçının ardından iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu. Trendyol 1. Lig’in 32. haftasında Boluspor, konuk ettiği Bandırmaspor ile golsüz berabere kaldı. Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında teknik direktörler maçı değerlendirdi. Suat Kaya: "Muhakkak bir seri yakalamamız lazım" Müsabaka genelinde Bandırmaspor’un gole daha yakın ekip olduğunu belirten Boluspor Teknik Direktörü Suat Kaya, "Bizim için ne kadar önemliyse, rakip için de o kadar önemli bir maçtı. Onlar yukarıya tutunmak, biz de onları yakalamak için çalıştık. Sakat oyuncularımızdan bir tanesi döndü. İlk yarı dengeli bir oyun geçti. Kapılan toplarla kontra oynamaya çalıştık. Onlar da öyle yaptı. Gol pozisyonlarına onlar daha fazla girdi. İkinci yarıda ise daha istekli olan, hücumun sağ tarafını iyi kullanmaya çalışan bizdik. Doğruları yaptık, bir gol eksikti, bir şut direkten döndü. Karşı karşıya Barış’ın kaçırdığı bir pozisyon var. Şimdi bu iki haftalık arada diğer sakat oyuncular da takıma katılacak. Çok önemli maçlar arifesindeyiz. Muhakkak bir seri yakalamamız lazım. Sağlam olunca değerlendiriyoruz. Eksik olunca da sorunları zaten siz biliyorsunuz" şeklinde konuştu. Mustafa Gürsel: "Tam bir beraberlik maçıydı" İki takımın oyuncularının da maça konsantre olamadığını aktaran Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, "Tam bir beraberlik maçıydı. Ramazan boyunca biraz sık maç oynadık. İki takımın da oyuncularına baktığımızda maça tam konsantre değil gibiydiler. İki takım da beraberliğe razı bir oyun oynadı. Golü bulan, 1-0’da galip gelebilirdi, öyle bir maç oynandı. Bolu deplasmanı kolay bir deplasman değil. Bir puan bizim için moral puanı. Tabii hedefimize gitmek istiyorsak yeterli mi? Değil. Oyuncuların dinlenmesi açısından bu arayı iyi bir şekilde değerlendirmemiz lazım. Son düzlükte altı maç kaldı. Bu maçta play-off’a girer miyiz, hedefimizi yakalar mıyız? Bunlarla ilgili çalışmaları yapacağız. İyi bir şekilde hazırlanıp son bir ayı güzel değerlendirmek istiyoruz. Oyuncularıma verdikleri mücadele için teşekkür ediyorum" dedi.