EKONOMİ - 18 Ekim 2017 Çarşamba 12:37

Dream Loft Miami için sıraya girdiler

A
A
A
Dream Loft Miami için sıraya girdiler

Halil Avcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, yeni projeleri Dream Loft Miami’ye gösterilen ilgiden mutlu olduklarını söyledi.

Halil Avcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, yeni projeleri Dream Loft Miami’ye gösterilen ilgiden mutlu olduklarını söyledi.


Detayları 7 Ekim’de kamuoyuna açıklanan Halil Avcı İnşaat’ın projesinden faydalanmak isteyenler, bilgi edinmek için projenin Mavi Bulvar’daki satış ofisini ziyaret etti. Projeye gösterilen ilgi karşısında Halil Avcı İnşaat yöneticileri, genellikle bankalarda kullanılan ‘sıramatik’ uygulaması başlattı.


Müşteriler, satış ofisinde sıra numarası alıp maketi inceleyerek, görüşme öncesi zevklerine uygun konutu seçme fırsatı buluyorlar.


Halil Avcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, Miami Kumsalı’nı Adana’ya getirdikleri, dört tarafı parkla çevrili projenin, beyaz okyanus kumsalı, dalga havuzu, teraslı-bahçeli daireleri ile fark yaratan özelliklere sahip olduğunu belirterek, 201 daireden oluşan Dream Loft Miami’nin, kullanışlı ve modern; dileyene teraslı, dileyene bahçeli, dileyene Amerikan Dubleks Loft daire sahibi olma fırsatı tanıdıklarını söyledi.


Projede mini futbol sahası, neşeli çocuk parkı, Miami seyir terası, özel kapalı otoparkların yanı sıra 3D Sinema salonu, koşu parkuru, fitness salonu ve sauna da bulunurken; modüler eşyalı konutlar, mutfaklar, estetik salonlar, birinci sınıf seramiklerle döşenmiş banyolar ve giyinme odalarıyla bir yaşam alanı sunulduğunu vurgulayanAvcı, yeni projelerine gösterilen ilgiden mutlu olduklarını söyledi.


Halil Avcı İnşaat’ın temel prensibinin “Her zaman ilkleri hayata geçirmek” olduğunu ifade eden Avcı, “Dream Loft Miami Halil Avcı İnşaat’ın en prestijli projelerinden biri oldu” dedi.


Orhan Avcı, projenin yenilikçi, konforlu, kullanışlı ve özgün yaşam alanları sunduğunu kaydederek, “Teraslı, bahçeli ve Loft daireler mimarlarımız tarafından Adanalıların konforu düşünülerek tasarlandı. Ve bir ilk olan modüler daireler Dream Loft Miami ile konforu ve rahatlığı birlikte sunuyor” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bolu Muhtarın zor anları: "Benim hiçbir şeyden haberim yok" Bolu’nun Mudurnu ilçesinde Avdullar Köyü Muhtarı Ahmet Temel, köyündeki su kaynaklarının ihaleye çıkarılmasını basından öğrendiğini belirterek duruma tepki gösterdi. Köylünün kendisine "Sattığın suları git durdur" diyerek tepki gösterdiğini söyleyen muhtar, "Benim hiçbir şeyden haberim yok. Ben bu konuyu dün medyadan öğrendim. Köylüm bana ’Köyümüzün sularını sattın’ diyor" ifadelerini kullandı. Mudurnu Belediyesi Düğün Salonu’nda, Mudurnu Muhtarlar Derneği Başkanlığı Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Birol Taşkın güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Toplantı sırasında eline mikrofonu alan Avdullar Köyü Muhtarı Ahmet Temel, köyündeki doğal mineralli ve jeotermal su kaynaklarının ihaleye çıkarılması sürecini değerlendirdi. İhaleye ilişkin kararı yerel medyadan öğrendiğini dile getiren Temel, bu durumun köy halkı arasında huzursuzluğa neden olduğunu ifade etti. "Böyle mi muhtarlık yapacağız?" Vatandaşların kendisini sorumlu tuttuğunu belirten Temel, kendisine söylenen ’Sattığın suları git durdur’ sözüne tepki göstererek, "Biz muhtarlar olarak neden her şeyden sorumluyuz? Maden ocağı konusunda mücadele verdik, 1,5 yıldır. Onun için Allah’a şükür bir şeyler yaptık ama şimdi de su olayı çıktı başımıza. Bunun için köylüyle akşam toplandık, karar aldık. Kararımızda itirazımızı beyan ettik. Biz sesimizi kime duyuracağız? Benim hiçbir şeyden haberim yok. Biz muhtarlar masada alınan kararları neden medyadan öğreniyoruz? Ben bu konuyu dün medyadan öğrendim. Köylüm bana ’Köyümüzün sularını sattın’ diyor. Böyle mi öğreneceğiz, böyle mi muhtarlık yapacağız?" dedi. Öte yandan, Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, İl Encümeninin Mudurnu ve Mengen ilçelerindeki 4 farklı noktada jeotermal ve doğal mineralli su arama ruhsatı için ihaleye çıkacağı öğrenildi.