YEREL HABERLER - 30 Aralık 2011 Cuma 10:14

ADANA-KOZAN ARASI DUBLE YOLU ÇALIŞMALARI

A
A
A
ADANA-KOZAN ARASI DUBLE YOLU ÇALIŞMALARI

AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, Adana-Kozan arası duble yol çalışmalarının, İmamoğlu ile Kozan arasındaki bir takım kamulaştırma sorunlarından dolayı yavaş ilerlediğini söyledi.
AK Parti Kozan İlçe Başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’ne Kozanlı olan Prof. Dr. Adem Ersoy’un atandığını hatırlatan Küçükaydın, "Bu atama Kozanlı olarak bizleri mutlu etti. İnşallah Kozan’da da eğitim alanında bir dizi ilerlemeler olacak" dedi.
Adana-Kozan arası duble yol çalışmalarının hızla ilerlediğini ancak İmamoğlu ile Kozan arasındaki bir takım kamulaştırma sorunlarından dolayı yolun bu bölümünün biraz yavaş ilerlediğini vurgulayan Küçükaydın, "İnşallah kısa sürede o sorunları da birlikte aşacağız. Mansurlu yolumuzun ihalesi tamamlandı. Ayrıca Saimbeyli, Göksu ve Kahramanmaraş’a kadar olan bölümlerin de ihalesi yapıldı. Göller Yaylası ile ilgili olarak su getirme ihale bedeli oldukça yüksek. 30 milyon lirayı aşan bu çalışmanın projesini Maliye Bakanlığımıza sunduk" diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir