SPOR - 05 Eylül 2019 Perşembe 16:18

Tütüneker’in hedefi şampiyonluk

A
A
A
Tütüneker’in hedefi şampiyonluk

TFF 1.

TFF 1.Lig ekiplerinden Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, “İnşallah bu kulübü de diğer kulüpleri iyi bir yere getirdiğimiz gibi bu sene şampiyon yapmaya çalışacağız” dedi.


Adana Demirspor’da Ümit Özat’tan boşalan Teknik Direktörlük kadrosuna Başkan Murat Sancak, Uğur Tütüneker’i getirdi. Bugün 15.25 uçağı ile İstanbul’dan Adana Havalimanı’na gelen Tütüneker’i taraftarlar karşıladı ve çiçek verip kaşkol hediye etti.



“Bu sene şampiyon yapmaya çalışacağız”


Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Uğur Tütüneker, “Böyle bir camiaya gelmek hem gurur, hem sevindirici. Birçok kulüplerde çalıştık, inşallah bu kulübü de diğer kulüpleri iyi bir yere getirdiğimiz gibi bu sene şampiyon yapmaya çalışacağız. Hedefimiz o. Onun için buraya geldik. Önce bir takımı tanıyalım, bakalım görelim. Takım içerisinde sanıyorum sakatlıklar var. Kim var, kim yok bakalım ona göre konuşuruz” diye konuştu.


Dün Murat Sancak ile konuşan, bugün de göreve başlayan Tütüneker, “Başkan çok iyi bir başkan sağolsun. Bizleri çok iyi karşıladılar. Dün beni aradılar, görüşebilir miyiz dediler. Görüştük, anlaştık, bugün de görev başına çağırdılar. Bizde hemen buraya geldik. Milli takım arası verilmesi bizim için iyi oldu. Sivas’a deplasmana gideceğiz hazırlık maçı için. Bakalım, inşallah” dedi.



“Amacım bu takımı lige çıkartmak”


Adana Demirspor’da hedefinin şampiyonluk ve takımı Süper Lig’e çıkartmak olduğunu aktaran Uğur Tütüneker, “Değerlendirme için çok erken. 3 maç daha sezon başı. Ben geçen sene Adana Demirspor’u takip ettim. İlk 8 hafta çok kötülerdi. Ondan sonra toparladı. Biz Adana Demirspor ile çok karşı karşıya geldik. Ben 2 tane takım çıkarttım, 4-5 takıma vesile olduk. İnşallah burada da en büyük amacım bu takımı lige çıkartmak. Analizleri hep içeri girdikten sonra yaparız” ifadelerini kullandı.



“Adanaspor için hazırlanacağız”


TFF 1.Lig’in 4.haftasında Adanaspor ile yapacakları maç hakkında konuşan Teknik Direktör Uğur Tütüneker, “Adana derbisi en güzel derbilerden bir tanesi. Onun için statta dolu olacak. Eğer yarı yarıya iki tarafın gelmesi çok güzel olur. O maç için hazırlanacağız. Çok büyük taraftarı var Adana Demirspor’un. Seyircimizden ve taraftarımızdan beklentimiz takımı desteklemesi” ifadelerini kullandı.


Basın açıklamasının ardından Tütüneker, Adana Demirspor’un tesisine gidip takım ile birlikte ilk idmanına çıktı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul "Yeni doğan bebek" vurgununda detaylar ortaya çıktı Yeni doğan bebekleri usulsüz şekilde özel hastanelere sevk ederek SGK’yı dolandıran şebekeye yönelik operasyonda detaylar ortaya çıktı. Aralarında doktor, hemşire ve hastane yöneticilerinin bulunduğu şebekenin yüzde 20 komisyonla çalışarak bebekleri kamudan özel hastanelerin yoğun bakım ünitelerine sevk ettikleri belirlendi. Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Mali Suçlarla Mücadele şube ekiplerinin İstanbul, Tekirdağ ve Çorlu’da düzenlediği operasyonlarda yeni doğan bebekleri usulsüz şekilde özel hastanelere sevk ederek SGK’yı dolandıra şebeke çökertilmişti. Soruşturmaya ilişkin detaylar ortaya çıktı. Yapılan soruşturmada aralarında doktorlar, hemşireler ve hastaneye yöneticilerinin de bulunduğu 300 kişilik şebekenin yeni doğan bebekleri çeşitli gerekçeler göstererek kamudan özel hastanelere sevk ettikleri, yoğun bakım ünitelerinde günlerce tuttukları ve devlete yüklü miktarda fatura çıkardıkları tespit edildi. Aralarında Reyap Hastanesi Çocuk Doktoru ve Medisense Sağlık Hizmetleri şirketinin sahibi Dr. Fırat Sarı, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde görevli Dr. İlker Gönen’in de bulunduğu çok sayıda doktorun yüzde 20 komisyonla çalışarak haksız kazanç elde ettikleri belirlendi. Operasyon için düğmeye basan ekipler haklarında gözaltı kararı bulunan aralarında doktor ve hemşirelerin de bulunduğu 41 kişiden 40’ını ’ini İstanbul, Tekirdağ ve Çorlu’da düzenledikleri baskınlarda yakaladı. 259 kişinin ise savcılığa ifadeye çağrıldı. Şebekenin 2 yıl içerisinde yüzlerce bebeği naklettikleri Beylikdüzü Medilife, Avcılar Hospital, Medicine Esenyurt ile Reyap Esenyurt ve Reyap Çorlu gibi özel hastaneler de mercek altına alındı. Firari bir şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürerken, zanlıların “suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “nitelikli dolandırıcılık”, “kasten öldürmenin ihmali davranışlarla işlenmesi” ve “rüşvet” suçlarından emniyetteki sorguları devam ediyor.