- 30 Kasım 2020 Pazartesi 15:43

Yangın mağduru Suriyeli aileye yardım

A
A
A
Yangın mağduru Suriyeli aileye yardım

Adana’nın Kozan ilçesinde evlerinde yangın çıkan Suriyeli aileyi Kozanlı iş insanları sahip çıktı.

Adana’nın Kozan ilçesinde evlerinde yangın çıkan Suriyeli aileyi Kozanlı iş insanları sahip çıktı.


Yangında evde yanacak bir eşyanın dahi olmaması, soğuk havada küçük çocuklar ve anenin kucağındaki bebeğin ayak yalın olması iş insanlarını harekete geçirdi.


Olayı televizyon ve sosyal medyadan gören ancak isimlerinin açıklanmasını istemeyen ilçedeki duyarlı iş insanları aileye battaniye, ayakkabı, gıda maddesi ve yatak gibi çeşitli yardımlarda bulundular. İhlas Haber Ajansı muhabiri Emre Bozdemir hayırsever vatandaşların yaptığı yardımları Suriyeli aileye ulaştırdı. Kozanlı hemşerilerinden kendilere uzanan yardımı gören Suriyeli anne ise duygulu anlar yaşadı.


Kozan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından da yangında zarar gören Suriyeli aileye yardım için harekete geçildiği kaydedildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Bakan Yerlikaya: "15’i uluslararası toplam 469 organize suç örgütü çökertildi" İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya son 10 ay içerisinde 15’i uluslararası olmak üzere toplam 469 organize suç örgütünün çökertildiğini bildirdi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya son 10 ay içerisinde 15’i uluslararası, 40’ı ulusal, 78’i bölgesel, 336’sı yerel olmak üzere toplam 469 organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Bakan Yerlikaya, "22 yıldır Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Yeniden Büyük ve Güçlü Türkiye için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda vermiş olduğu büyük destek ve ‘Türkiye’nin Huzuru’ için hukuktan aldığımız güçle son 10 ay içinde; 15’i’i uluslararası, 40’ı ulusal, 78’i bölgesel, 336’sı yerel olmak üzere toplam 469 organize suç örgütü çökertildi. Organize suç örgütleri ile mücadelemiz devam ederken bazı sosyal medya hesaplarından Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ile ilgili iddiaları içeren paylaşımlar yapılmaktadır. Ankara İl Emniyet Müdürlüğünce daha önce soruşturması yapılan ve mahkeme süreci devam eden Ankara’daki bir organize suç örgütüyle ilgili sosyal medyadaki iddiaların açıklığa kavuşturulabilmesi için İçişleri Bakanlığımızca mülkiye müfettişleri görevlendirilmiştir" ifadelerini kullandı.