YEREL HABERLER - 13 Eylül 2013 Cuma 13:09

CEYHAN BELEDİYE BAŞKANI SÖZLÜ: “ADANA, 30 MART’TAN SONRA SÜPER LİG’DE OYNAYACAK”

A
A
A
CEYHAN BELEDİYE BAŞKANI SÖZLÜ:
“ADANA, 30 MART’TAN SONRA SÜPER LİG’DE OYNAYACAK”

Ceyhan Belediye Başkan ve MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Sözlü, “30 Mart’tan sonra Adana, Süper Lig’de oynayacak. Bu sadece sporda olmayacak. Adana, ekonomisi ile sosyal yaşantısıyla Süper Lig’e çıkacak” dedi.
Sözlü, Fatih Mahalle Muhtarı ve Seyhan Muhtarlar Derneği Başkanı Adem Çetin’i ziyaret etti. Burada mahalle sakinleri ve spor kulüplerinin yöneticileri tarafından karşılanan Sözlü,
Ceyhan’da göreve geldikleri ilk yılda tamamen amatörce kurmuş oldukları Ceyhan Belediyespor’un birçok branşlarda başarılara imza attıklarını söyledi. Başkan Sözlü, Güreş şubesiyle başladıkları Ceyhan Belediyespor’da daha sonra basketbol, voleybol, satranç, ve halk oyunları şubesini kurduklarını belirti. Sözlü, “Hedefimiz Ceyhan’da 5 bin lisanslı sporcu yetiştirmekti. Bunu başardığımıza inanıyorum. Ama yeter mi bizce yetmez. Spor gençlerimizi birçok kötü alışkanlıklarından uzak tutarak onların daha sağlıklı düşünmelerini sağlar. Hele bu amatörce yapılmış bir sporsa bunun hazzı daha da başka olur. Biz tamamen amatörce başladığımız spor dallarında dürüst ve gayretli çalışarak büyük başarılara imza attık” diye konuştu. Güreş takımının hem serbest hem grekoromende 1. Lig’de ettiğini hatırlatan Sözlü, “Basketbol takımımız bayan basketbolunda söz sahibi bir takım oldu. Şunu ifade etmeden geçemeyeceğim. Sanırım birinci lige yeni çıkmıştık. O zaman gazeteci arkadaşımız ‘bundan sonra ne olur’ diye bir soru sormuştu. Biz de iyi takip edin Türkiye Liginde bir milattır bu, bundan sonra ‘Ceyhan Belediyespor öncesi ve sonrası’ diye bir kavram olacağını söyledik. Bizden sonra Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus Belediyesi, akabinde Antakya Belediyespor takımları birinci lige yükseldi. Şuanda bölgemizde 5 bayan basketbol takımı var” şeklinde konuştu. Sözlü, sözlerini şöyle sürdürdü:
“30 Mart’tan sonra Adana Süper Lig’de oynayacak. Bu sadece spor da olmayacak. Ekonomisi ile sosyal yaşantısıyla Adana Süper lige çıkacak. Biz bunun gerçekleşmesi için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Bunun için projelerimiz de hedefimiz de bellidir. Burada bizleri karşılayan ve alkışlayan gençlerimizi ileride belki de televizyon karışında veya stadyumda alkışlıyor olacağız. Bunun için gençlerimizin çok çalışması ve geleceğe yön verebilmek için de okuması lazım. Çünkü biz gençlerimizden çok şey bekliyoruz.”
Bunlar Da İlginizi Çekebilir