ASAYİŞ - 04 Mart 2012 Pazar 17:18

EV ALMAK İÇİN ÇIKTIĞI APARTMANDA DÜŞEREK ÖLDÜ

A
A
A
EV ALMAK İÇİN ÇIKTIĞI APARTMANDA DÜŞEREK ÖLDÜ

Adana’da yaşlı bir kadın, yeni bir ev almak için çıktığı inşaat halindeki binanın 4 katından düşerek öldü.
Alınan bilgiye göre, olay, merkez Çukurova ilçesi Belediyeevleri mahallesi 84243 sokakta yaşandı. Yüzüncü Yıl Mahallesi’nde yaşayan Hafize Altundağ (58) ve eşi emekli imam Mahmut Altundağ (60), oturdukları apartmanda asansör olmadığı için merdivenlerden inip çıkmakta güçlük çekince yeni bir ev almaya karar verdi.
Hafize Altundağ, eşiyle birlikte evden ayrılarak Belediyeevleri Mahallesi’nde ağabeyinin evinin karşısında bulunan inşaat halindeki apartmana çıkarak daireleri gezdiler. Eşi ve ağabeyi ile birlikte apartmanın dördüncü katındaki daireleri tek tek gezen Hafize Altundağ, bir anda dengesini kaybederek yangın merdiveni boşluğun düştü. Beton zemine çakılarak ağır yaralanan yaşlı kadına, olay yerine gelen sağlık ekipleri hemen müdahale etti.
4 çocuk annesi Hafize Altundağ, sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak olay yerinde hayatını kaybetti.
Yaşlı kadının yakınları sinir krizleri geçirdi. Polis ekipleri yaşlı kadının düşerek hayatını kaybettiği binada incelemelerde bulundu.
Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Thomas Reis: "Takımımın performansı sebebiyle hayal kırıklığı yaşıyorum" SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis,Mainz 05 maçının ardından takımının performansı nedeniyle hayal kırıklığı yaşadığını söyledi. UEFA Konferans Ligi 6. hafta maçında deplasmanda Almanya temsilcisi Mainz ile karşılaşan Samsunspor sahadan 2-0 mağlup ayrılarak ilk 8’e adını yazdıramadı. 12. sırada lig aşamasını tamamlayan kırmızı-beyazlılarda Alman Teknik Direktör Thomas Reis, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi. "Takımımın performansı sebebiyle hayal kırıklığı yaşıyorum" Futbolcularının gösterdiği performanstan memnun olmadığını dile getiren Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, "Açıkçası bir sonraki karşılaşmayla alakalı çok bir şey söylemek istemiyorum. Bugünkü göstermiş olduğumuz performans sebebiyle hayal kırıklığı yaşıyorum. Mainz’e baktığımızda bugün galip gelmeyi hak ettiler. Çünkü biz ikili mücadelelerde o agresifliği gösteremedik ve ikinci topları da onlar kazandı, bizler kaybettik. Emre Kılınç ile yakalamış olduğumuz çok net bir pozisyon vardı. O pozisyonu golle sonuçlandırabilmiş olsaydık normalde 1-0 öne geçen taraf olacaktık ve belki de şu an farklı şeyler konuşuyor olurduk. Göstermiş olduğumuz performanslar ötürü üzgünüz" dedi. Dar bir kadro ile mücadele ettiklerini ve sakatlıktan dönen Ntcham’ın tekrar sakatlanmasının kendilerini üzdüğünü ifade eden Reis, "Olivier Ntcham’ın bir kas sakatlığı oldu. Arka adalesinden sakatlandı Tabi bu bizim adımıza iyi olmadı. Zaten çok eksikle devam etmek zorunda olduğumuz bir dönemde bunun gerçekleşmiş olması bizi üzdü. Maçta da belli oldu. Takımın bir yorgunluğu da var. Birçok eksiğimiz olması sebebiyle genç oyunculara da şans vermeye çalışıyoruz. Ama tabi bu durum onlar için de zor olabiliyor. Çünkü sonradan oyuna girmek her oyuncu için zor olduğu gibi genç oyuncular için de zor oluyor. Bir şekilde yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Sonuçta çok kısa bir süre sonra Pazar günü oynamamız gereken bir karşılaşma var. Daha sonrasında yine kısa bir aradan sonra oynamamız gereken bir kupa karşılaşması var. Umarım sakat oyuncularımız en kısa sürede tekrardan bize katılırlar. Açıkçası bu durum bizim adımıza zor bir dönem. Var olan sakatlıklar sebebiyle zoe bir süreçten geçiyoruz ama bir şekilde yolumuza devam etmek zorundayız" diye konuştu.