EKONOMİ - 18 Nisan 2025 Cuma 09:48

Açılışını Başkan Karalar’ın yaptığı güzellik merkezi mağdurları haklarını almak istiyor

A
A
A
Açılışını Başkan Karalar’ın yaptığı güzellik merkezi mağdurları haklarını almak istiyor

Adana’da 2. Dilan Polat vakasında onlarca çalışan ve binlerce vatandaşı dolandıran güzellik merkezinin açılışını Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın yaptığı ortaya çıktı. Piyasayı dolandıran güzellik merkezinin mağdurları haklarını almak istiyor.


Kentte 3 şubeyle faaliyet gösteren Sinem Çekinmez’e ait Bellapais Güzellik Merkezi’nin 2022 yılında açılan bir şubesinin açılışını Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar yaptı. Ancak aradan henüz 3 yıl geçmesine rağmen Sinem Çekinmez, müşterilerine piyasa değerinden daha ucuza yüklü miktarda hizmet paketi sattı. Çalışanlarına 5 aydır maaş ödemediği öne sürülen Çekinmez’in, bankalardan ve esnaf kooperatifinden de krediler çekip, tedarikçilerine de borçlarını ödemeden dün yurt dışına kaçtı.


Onlarca çalışan mağdur olurken Çekinmez’den paket satın alan binlerce vatandaş ise mağdur oldu. Çalışanlar haklarını almak için savcılığa gidip suç duyurusunda bulundu. Dün akşam saatlerinde ise Bellapais Güzellik Merkezi’nin şubelerinde haciz işlemi uygulandı.



Açılışını Başkan Karalar’ın yaptığı güzellik merkezi mağdurları haklarını almak istiyor

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bilecik Türkchopper MC, Bilecik’te faaliyete başladı Türkiye’nin köklü motosiklet kulüplerinden Türkchopper MC, güçlü kardeşlik bağları ve toplumsal sorumluluk anlayışıyla büyümeye devam ederken, Bilecik’te de resmen faaliyete başladı. Kurulduğu günden bu yana Türkiye’nin birçok ilindeki yapılanmasıyla Türkchopper MC; kardeşlik, disiplin, yol güvenliği, sürüş kültürü, yardımseverlik ve vatan sevgisi gibi değerleri merkeze alarak faaliyet gösteriyor. Türkchopper MC Bilecik’te bir yapılanmaya giderek il temsilciliği kurdu. Türkchopper MC Bilecik İl Temsilciliğinden yapılan açıklamada, "Kulüp çatısı altındaki motosiklet tutkunları, yalnızca yerel etkinliklerle değil, aynı zamanda ulusal çapta düzenlenen büyük buluşmalar ile de dikkat çekiyor. Her yıl belirli dönemlerde gerçekleştirilen bu organizasyonlarda, Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce kulüp üyesi bir araya gelerek uzun yol sürüşleri yapıyor; birlik ve beraberlik ruhunu yollara taşıyor. Türkchopper MC Bilecik ekibi, şehrin motosiklet kültürüne yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor. Kulüp, güvenli sürüş disiplinini yaymayı, sosyal projeler üretmeyi ve şehirde motosiklet farkındalığını artırmayı hedefliyor. Bununla birlikte, Bilecik’e renk katacak etkinlikler düzenleyerek, özellikle chopper tutkunlarını bir araya toplamayı ve güçlü bir motosiklet topluluğu oluşturmayı planlıyor. Yapılan duyuruda, Türkchopper MC Bilecik temsilciliğinin tüm motosiklet severlere kapılarının açık. Türkchopper MC, Bilecik’te gerçekleştireceği sürüşler, sosyal sorumluluk faaliyetleri ve kültürel etkinliklerle şehrin sosyal hayatına katkı sunmaya devam edecek" denildi.