ASAYİŞ - 28 Aralık 2025 Pazar 15:15

Adana’da bir kadın yol kenarında ölü bulundu

A
A
A
Adana’da bir kadın yol kenarında ölü bulundu

Adana’da 63 yaşındaki bir kadın yol kenarında ölü bulundu.


Edinilen bilgiye göre olay, merkez Sarıçam ilçesine bağlı Balcalı Mahallesi’nde meydana geldi. Vatandaşlar, Yeşil Bulvar kenarında bir kadının hareketsiz halde durduğunu görünce 112’yi arayarak bilgi verdi. Bunun üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ise yaptığı çalışmada ölen kadının 63 yaşındaki Menekşe Bozkurt olduğunu tespit etti. Kadının cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Kadının kalp krizinden öldüğü değerlendirilirken, kesin ölüm nedeni otopsiden sonra ortaya çıkacak.


Bozkurt’un Çukurova Üniversitesi yerleşkesindeki bahçeden portakal toplamaya gittiği, evine dönerken yol kenarında fenalaşarak öldüğü de öne sürüldü.


Polis olayla ilgili inceleme başlattı.



Adana’da bir kadın yol kenarında ölü bulundu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Gaziosmanpaşa’da Karadeniz rüzgarı: Festivalde 10 ton hamsi ikram edildi Gaziosmanpaşa Belediyesi, bu yıl ilk kez düzenlediği hamsi festivalinde İstanbul’da Karadeniz kültürünü buluşturdu. İki gün süren ve 10 ton hamsinin ikram edildiği festivalde, birbirinden değerli sanatçılar sahne aldı. Vatandaşlar kemençe, tulum ve horon eşliğinde doyasıya eğlendi. Gaziosmanpaşa Belediyesi, bu yıl ilk kez düzenlediği hamsi festivalinde Karadeniz rüzgarı esti. Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı önünde düzenlenen etkinlikte, vatandaşlara 10 ton hamsi ikram edildi. Karadeniz yöresine ait tulum ve kemençelerin de çalındığı festivale, İstanbul Valisi Davut Gül, Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Vekili Eray Karadeniz, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Öte yandan akşam saatlerinde ise festivalde, Karadeniz’in meşhur sanatçılarından Onay Şahin ve Resul Dindar sahne alacak. "Gaziosmanpaşa’nın bu şenliğine şahitlik etmek için geldik" Programda konuşan İstanbul Valisi Davut Gül, bu tür etkinliklerin kültürel birlikteliği güçlendirdiğini belirterek, "Burada aslında hamsiyi bahane ederek bir araya gelmenin bu coşkuyu yaşamanın birliğimizi, kardeşliğimizi, muhabbetimizi güçlendirmenin bir fotoğrafını yaşıyoruz. Pazar günü herkes çocuğuyla, arkadaşlarıyla, eşiyle bu coşkuyu yaşamaya gelmiş. Şu sıradaki hemşehrilerimizi gördüğümüzde, bu kalabalığı gördüğümüzde, çok mutlu olduk. Biz de Gaziosmanpaşa’nın bu şenliğine şahitlik etmek için geldik. Ben tekrardan hepinize bu anlamda katkılarınızdan dolayı katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi. "Vatandaşımızla birlikte tam bir Karadeniz havası var" Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Vekili Eray Karadeniz ise festivalde 10 ton hamsi dağıtılacağını vurgulayarak, "Evet Gaziosmanpaşa’da hamsi festivalindeyiz. Dün başladık, iki gün sürüyor. Konserlerimiz var. 10 ton hamsi dağıtıyoruz. Vatandaşımızla birlikte tam bir Karadeniz havası var. Soğuk bir hava olmasına rağmen Gaziosmanpaşa’nın yoğun katılımı var. Ben hem Gaziosmanpaşalılara hem emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah akşam da hem Onay Şahin hem Resul Dindar konserlerimiz olacak. Tüm Gaziosmanpaşalıları bu anlamda davet ediyoruz. Hamsimiz var, hava soğuk kalbimiz sıcak bekliyoruz" şeklinde konuştu. Etkinlikte coşkusunu paylaşan Erdal Şahin, "Başkanıma teşekkür ederim böyle bir güzelliği ortaya koyduğu için. Bütün herkes burada, var olsunlar. Başarılarının devamını dilerim" dedi. Etkinlik alanında bulunan Fatih Yeter de, "Gayet güzel bir etkinlik. Gaziosmanpaşa Belediyesini tebrik ediyoruz. Bu noktada kaymakamlık, valilik hepsine teşekkür ediyoruz. Bu kış gününde olmasına rağmen büyük bir ilgi var, halkımıza da teveccüh ediyoruz" dedi. Festivale gelen Melek Fidan ise, "Samsunluyuz biz Karadenizliyiz. Çok güzel şu an ve şu anda Karadeniz’de gibi hissediyorum kendimi. Hava soğuk ama her şey harika" dedi. Festival, akşam saatlerinde sanatçıların sahne performanslarının ardından sona erecek.
Diyarbakır 6 yaşındaki çocuktan ambulans duyarlılığı Diyarbakır’da 6 yaşındaki İbrahim Efe Irmak’ın evde oyuncak arabalarıyla oluşturduğu trafik sahnesi, kentteki yoğunluğu çocuk gözüyle gözler önüne serdi. İbrahim Efe’nin özellikle sıkışık trafikte ambulansa yol verilmesi için yaptığı çağrı ile oyuncaklarından oluşturduğu zincir simülasyonu duyarlılığını gözler önüne serdi. Diyarbakır’da yaşayan 6 yaşındaki İbrahim Efe Irmak, servisle okula gidiş ve dönüşlerde yaptığı gözlemlerde sıkışık trafikte sürücülerin ambulansa yol vermediğini fark etti. Bir süre sonra eve dönen küçük Efe, oyuncaklarıyla Diyarbakır trafiğini oluşturdu. Yoğunluk nedeniyle araçların ambulanslara yol vermediğini gözlemleyen İbrahim Efe, oyuncaklarından oluşturduğu simülasyon ile ambulansa nasıl yol verilmesi gerektiğini anlattı. Ambulansın geçişi sırasında araçların fermuar sistemine geçmesi gerektiğini anlatan kendisi küçük yüreği büyük Efe, büyüklerine örnek oldu. "Ambulansın sesi geliyordu ama kimse yol vermiyordu" Kayapınar ilçesi Hantepe Şehitleri İlkokulu 1’inci sınıf öğrencisi 6 yaşındaki İbrahim Efe Irmak yaptığı sahneye ilişkin şunları söyledi: ’’Okuldan servis ile gelince kavşaklarda trafik ışıkları oluyor, fakat ışıklar yeşil yanmasına rağmen trafik tıkanmıştı. Ben de eve geldim gördüğüm trafik tıkanıklığını evde bulunan arabalarımla ve ambulansla canlandırdım. Orada gördüğüm şekilde ambulansa yol vermeyi insanlar öğrenmesi gerekiyor. Işık da yanıyordu ve ambulansın sesi yükseliyordu ama kimse yol vermiyordu. Herkesi kurallara uymaya davet ediyorum." Küçük efe daha sonra sıkışan trafikte ambulansa ve polis aracına nasıl yol vereceğini fermuar sistemiyle gösterdi.