EKONOMİ - 09 Nisan 2025 Çarşamba 09:20

Ear Technic-Si-Ser İşitme Cihazları Portakal Çiçeği Karnavalı’nda

A
A
A
Ear Technic-Si-Ser İşitme Cihazları Portakal Çiçeği Karnavalı’nda

Türkiye’nin en büyük işitme cihazı firmalarından Ear Technic-Si-Ser İşitme Cihazları 13. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda stant açarak vatandaşları bilgilendiriyor.


’Türkiye Kültür Yolu Festivali’ kapsamında yer alan 13. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Merkez Park ve Atatürk Parkı’nda devam ediyor. Türkiye’nin en büyük işitme cihazı firmalarından Ear Technic-Si-Ser İşitme Cihazları da karnaval kapsamında Merkez Park’ta stant açtı. Firma, işitme cihazlarıyla ilgili karnavala katılan vatandaşları tek tek bilgilendirdi.



"Ücretsiz işitme testi için merkezlerimize yönlendiriyoruz"


Konuyla ilgili Ear Technic-Si-Ser İşitme Cihazları Adana ve Mersin Bölge Yöneticisi Büşra Demir, "Si-Ser olarak 13. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’na katılmak istedik. Bu karnavalda insanlara işitme kaybının ne kadar önemli olduğunu anlatıyoruz. Burada tanıtım yapıyoruz ve insanlar çok fazla bilgi alıyorlar. İşitme cihazı kullanımının yüksek olduğu bir dönemdeyiz. Bu sebeple de katılımcılar hep bilgi istiyor. Bizler de onları bilgilendirip ücretsiz işitme testi için merkezlerimize yönlendiriyoruz" diye konuştu.



Ear Technic-Si-Ser İşitme Cihazları Portakal Çiçeği Karnavalı’nda

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Çorum Sefer Yılmaz: "Hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek" Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, Çorum FK ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından, "İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek" dedi. Trendyol 1. Lig 34. hafta karşılaşmasında Bodrum FK, deplasmanda Çorum FK ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Bodrum FK Teknik Direktörü Sefer Yılmaz, "Bu akşam futbol adına çok güzel bir akşam oldu. Çok kaliteli, çok keyifli, güzel bir maçtı. İki takımın da futbolcularını, teknik ekibini tebrik ediyorum. Çok güzel bir maç ortamı vardı, seyirci güzeldi, hava güzeldi, zemin güzeldi. Süper Lig kalitesinde çok zevkli bir mücadeleydi. Çorum FK, bu ligin en kaliteli kadrolarından, en iyi futbol oynayan takımlarından biri. Biz çok iyi hazırlandık, rakibin iyi yönlerini, zaaflarını da biliyorduk. Erken gelen bir golle hiç moralimizi bozmadık. Futbolcularımız aynı taktik, disiplinde devam ettiler. Daha sonra golü de bulduk. İkinci yarı da çok keyifliydi. Maç gitti, geldi. Biz de alabilirdik, Çorum FK da alabilirdi. Penaltı kaçtı. Penaltıdan sonra biz yüzde 100 karşı karşıya kaçırdık. Futbol adına çok keyifli, güzel bir maçtı. Çorum FK ile Bodrum FK’nın güzel de bir rekabeti vardı ama centilmence bir maç oldu. İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek" dedi.