MAGAZİN - 25 Mart 2024 Pazartesi 10:48

Sanatçı Dodo, uçak korkusunu Kozan için yendi

A
A
A
Sanatçı Dodo, uçak korkusunu Kozan için yendi

Adana’nın Kozan ilçesine konser için gelen sanatçı Dodo, 3 yıldır yaşadığı uçak korkusunu ise Kozan konseri ile yendiğini söyledi.


Kozan’da düzenlenen açık hava konserinde sanatçı yağmuru yaşandı. İftar sonrası düzenlenen açık hava konserinde DJ Mamy gençleri coştururken pop müziğin sevilen isimleri Dodo, Ersan Er ve Ece Mumay ve Dj Mamy sahnede sevenleri ile buluştu.


İlçede 7’den 70’e binlerce kişi Şehit Kubilay Parkında bir araya geldi. İlk olarak sahneye çıkan Dodo popüler şarkılarını seslendirirken gençlerle birlikte şarkılarını söyledi. Dodo, 3 yıldır uçağa binemediğini ve uçak korkusunu Kozan konseri ile yendiğini sahnede sevenlerine aktardı. Kozan’da hayranlarının yoğun ilgisinden çok mutlu olduğunu aktaran Dodo, Kozan’ı çok beğendiğini kaydetti.


Sanatçı Ersan Er’de sevilen şarkılarını sahnede binlerce hayranı ile birlikte söyledi.


Gecede, sanatçı Ece Mumay ise Kozan için güzel bir repertuvar hazırladığını ifade ederek, binlerce seveni ile şarkılarını seslendirdi.



Sanatçı Dodo, uçak korkusunu Kozan için yendi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Beyoğlu’nda siyahi kadınlara fuhuş operasyonu: Sokak ortasında böyle pazarlık yaptılar Tarlabaşı Bulvarı’nda gece ve gündüz fuhuş pazarlığı yapan 6 siyahi kadın, Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı. Kadınlara fuhuş yapması için aracılık yapan 2 şahıs da gözaltına alınırken, kadınların sınır dışı işlemlerinin başlatıldığı öğrenildi, Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı’nda bulunan esnafın, siyahi kadınların fuhuş pazarlığı yaptığına dair şikayeti üzerine polis ekipleri çalışma başlattı. Çalışmalar çerçevesinde bulvar üzerindeki kaldırımda 6 siyahi kadının, gündüz ve gece yanına gelen erkeklerle fuhuş pazarlığı yaptığı tespit edildi. Beyoğlu Asayiş polisi tek tek yakaladı Pazarlık yaptıklarının belirlenmesi üzerine harekete geçen Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri, kimliklerini ve adreslerini tespit ettiği kadınlara operasyon düzenledi. Operasyonda 6 siyahi kadın evlerinde tek tek yakalanarak gözaltına alındı. Ayrıca kadınlara fuhuş konusunda yer ve imkân sağladıkları tespit edilen O.A. ve V.E.’de yakalandı. Fuhuş yapıldığı yer ise zabıta ekipleri mühürlenerek kapatıldı. Kadınlar sınırdışı edilecek Konu ile ilgili yakalanan O.A. ve V.E. hakkında fuhşa teşvik ve fuhşa yer ve imkân sağlamak suçundan adli işlem başlatılırken, 6 yabancı uyruklu kadın ise sınırdışı edilmek üzere işlemleri başlatıldı.
Trabzon “Kadrajını Sağlığa Çevir” temalı 3. Ulusal Şifa Eli Fotoğraf Yarışmasında ödüller sahiplerini buldu Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü ve Trabzon Fotoğraf Sanatı Derneği iş birliği, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) desteği ile düzenlenen, “Kadrajını Sağlığa Çevir” temalı 3. Ulusal Fotoğraf yarışmasında ödüller sahiplerini buldu. Ödül törenine Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, MHP İl Başkanı Ömer Ayar ve sanatçılar katıldı. Sağlık Müdürü Hakan Usta, yaptığı konuşmada "Yarışmamız, sağlık camiamız ve sanatseverler için hayırlı olmasını diliyoruz. Yarışmamıza katılım sağlayan tüm fotoğraf severlere teşekkür ediyor, ödül ve sergileme alan katılımcılarımızı tebrik ediyoruz” dedi. Sağlıklı yaşama farkındalığı arttırmak amacıyla düzenlenen toplam bin 81 adet rekor sayıda fotoğraf katılımının yapıldığı yarışmada, Birincilik ödülünü Kocaeli ilinden katılım sağlayan “Müzik” adlı fotoğrafıyla Aytül Akbaş, ikincilik ödülünü Tokat ilinden katılım sağlayan “Yüreğine Sağlık” adlı fotoğrafıyla Çağrı Özkara, üçüncülük ödülünü Bursa ilinden katılım sağlayan “Gol-Yayla’da Piknik” adlı fotoğrafıyla Mustafa Kılıç alırken, mansiyon ödülünü Adana ilinden katılım sağlayan “Yaşama Bağlılık” adlı fotoğrafıyla Mürvet Rışvanoğlu aldı. Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Erdem Şen, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük, Prof. Dr. Yeşim Bayoğlu Tekin, Fotoğraf Sanatçısı Fatih Muhammet Topal, Fotoğraf Sanatçısı Dr. Hasan Eraydın, Trabzon Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı Hasan Türker, Fotoğraf Sanatçısı Metin Öztürk, Fotoğraf Sanatçısı Erdoğan Öğretmen’den oluşan jüriye Vali Aziz Yıldırım teşekkür belgesi verdi.
İstanbul Taksiciden kadın yolcuya akıl almaz teklif kamerada: “Seni çift katlı otobüse bindiririm, gidersin” İstanbul’da bir taksici, Suadiye’ye gideceğini söyleyen kadın müşterisini trafik bahanesiyle götürmek istemedi. Müşteri ile yaşanan tartışmada pişkin taksi sürücüsü, “Kadıköy’e geçerim, seni çift katlı otobüse bindiririm, gidersin” sözleriyle yolcuyu şoke etti. O anlar yolcunun cep telefonu kamerasına anbean yansıdı. İstanbul’da Kadıköy’e giden bir takside geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda, bir müşteri uygulama üzerinden taksi çağırarak Beşiktaş’tan Suadiye’ye gitmek istedi. Fikir değiştiren taksi sürücüsü, Kadıköy’de çok fazla trafik olduğunu ve oraya kadar gitmesinin mümkün olmadığını söyledi. Pişkin taksicinin sözleri karşısında şoke olan kadın yolcu, “Size ilk başta rezervasyon yaptığımda nereye gideceğimi söyledim. Bizim gidemediğimiz yere çift katlı nasıl gidecek? Araçlar mı alınmıyor, yoksa trafikten dolayı mı gidemiyoruz? Senin bunu diyememen lazım. Ben ona göre çağırdım” sözleriyle duruma tepki gösterdi. “Seni çift katlı otobüse bindiririm, gidersin” Ardından rahat bir şekilde yoluna devam eden sürücü, “Benim şu an Suadiye’ye gitme imkanım yok. Ne Erenköy, ne Göztepe, ne Suadiye, hiçbirine girme şansım yok. Kadıköy’e geçerim, seni çift katlı otobüse bindiririm, gidersin. Halk otobüsünün istikameti orada. Trafikten dolayı gidemiyoruz. Beni yakına bırak dersen, ben seni bırakırım. Sonra yürürsün” diyerek yolcuya cevap verdi. Pişkin taksici ile yolcunun ilginç diyaloğu cep telefonu kamerasına sabiye saniye yansıdı.