ASAYİŞ - 18 Mart 2018 Pazar 18:18

Virajı alamayan otomobil takla attı

A
A
A
Virajı alamayan otomobil takla attı

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde sürücüsünün virajı alamadığı otomobilin takla atması sonucu ölen yada yaralanan olmazken araçta maddi hasar meydana geldi.

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde sürücüsünün virajı alamadığı otomobilin takla atması sonucu ölen yada yaralanan olmazken araçta maddi hasar meydana geldi.


Edinilen bilgiye göre, sürücüsü öğrenilemeyen 02 FS 609 plakalı otomobil, Kahta ilçesi Baraj yolunda sürücüsünün virajı alamaması nedeniyle kontrolden çıkarak takla attı. Meydana gelen kazada ölen yada yaralanan olmazken otomobilde maddi hasar meydana geldi. Kaza yapan otomobil, olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından yoldan kaldırıldı.


Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Sultangazi’de tahliye edilen yaşlı kardeşlerin evinden 4 kamyon çöp çıktı Sultangazi’de birlikte yaşayan ve 5 aydır kiralarını ödemedikleri iddiasıyla evden çıkartılan yaşlı 2 kardeşin yaşadıkları evin çöp ev olduğu ortaya çıktı. 4 kamyon çöp boşaltılan ev cep telefonu kamerasına yansıdı. Sultangazi Cumhuriyet Mahallesi’nde iddiaya göre uzun zamandır birlikte yaşayan Halime İlkçağlı (74) ile kardeşi Yusuf İlkçağlı (68) bir süre önce ev sahipleri tarafından 5 aydır kira ödemedikleri iddiası ile dava edilmişti. Gelen mahkeme celbine itiraz eden kardeşler, bin 500 TL olan kiralarını aksatmadan ödediklerine dair dekontları mahkemeye sunmalarına rağmen kendileri hakkında tahliye kararı verilmişti. Kararın ardından ev sahibi ise iddiaya göre 2 kardeşi akşam saatlerinde polis ekipleri eşliğinde eşyaları ile birlikte dışarı çıkarmıştı. Gidecek yerleri olmayan kardeşlerin durumunu öğrenen mahalle muhtarı ise kaymakamlık ile irtibata geçip kardeşleri geçici olarak Selahattin Eyyubi Uygulama Oteli’ne yerleştirmişti. Çöp ev ortaya çıktı Ev sahibi, yaşlı kardeşlerin evden çıkartılmasından sonra temizlik yaptırmak istedi. Temizlik için gelen ev sahibi mutfak ve banyosu dahil tamamen dolu olan evi görünce şaşkına döndü. Yaşlı kardeşlerin evi, çöp eve çevirdikleri ortaya çıktı. Evden 4 kamyon çöp boşaltılırken, temizlik çalışmaları cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, daire içerinde temizlik çalışması yapıldığı ve tüm odaların çöp malzemeleri ile dolu olduğu görülüyor.