YEREL HABERLER - 29 Aralık 2011 Perşembe 16:51

TATAR, YENİDEN MÜDÜR OLARAK ATANDI

A
A
A
TATAR, YENİDEN MÜDÜR OLARAK ATANDI

Türkiye İş Kurumu İl Müdürlükleri’nin kapatılmasıyla araştırmacı olarak görevlendirilen Ramazan Tatar, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü görevine atandı.
Kanun Hükmünde Kararname ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı teşkilat yapısında yapılan değişiklikle Türkiye İş Kurumu İl Müdürlükleri ile Bölge Çalışma Müdürlükleri kapatılmış ve illerde Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlükleri kurulmuştu. İşkur Müdürü olan Ramazan Tatar, Kanun Hükmünde Kararname ile araştırmacı olarak görevlendirilmesinin ardından Adıyaman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü olarak yeniden atandı. 2004 yılından bu yana Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüğü görevini yürütmekte olan Ramazan Tatar,
üçüncü kez il müdürü olarak atanmış oldu.12 yıldır İl Müdürü olan Ramazan Tatar, Adıyaman’da görevde bulunan il müdürleri arasında en uzun süre kalan il müdürüdür.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kastamonu Hafif ticari araçla çarpışan Tofaş hurdaya döndü: 2’si ağır 5 yaralı Kastamonu’da hafif ticari araç ile çarpışan Tofaş marka otomobil kullanılmaz hale geldi. Kazada 2’si ağır 5 kişi yaralandı. Kaza, Kastamonu-Daday Karayolu Şeyh Şaban-ı Veli Öğrenci Yurdu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Satı Dolapçı idaresindeki 37 SD 103 plakalı Ford marka hafif ticari araç ile sürücüsü belirlenemeyen 37 LD 416 plakalı Tofaş marka otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile savrulan hafif ticari araç, yol kenarına sürüklenerek durabilirken, Tofaş marka otomobil ise kullanılmaz hale geldi. Kazada hafif ticari araç sürücüsü ile aynı araçtaki Engin Dolapçı ve İsmet Dolapçı, Tofaş marka otomobildeki Efe Gürleyen ve Doğan Çakmak yaralandı. Tofaş’taki 2 kişinin hayati tehlikesi sürüyor Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, jandarma ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Efe Gürleyen ve Doğan Çakmak’ın hayati tehlikelerinin olduğu öğrenildi. Kaza sebebiyle Kastamonu-Daday Karayolu trafiğe kapatıldı. Polis ve jandarma ekipleri yolda ve araçlarda incelemelerde bulundu. Ekiplerin incelemesinin ardından, kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.