ASAYİŞ - 16 Temmuz 2018 Pazartesi 14:43

Vagonun üzerine çıkan genç, elektrik akımına kapıldı

A
A
A
Vagonun üzerine çıkan genç, elektrik akımına kapıldı

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde, tren vagonunun üzerine çıkan genç elektrik akımına kapıldı.

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde, tren vagonunun üzerine çıkan genç elektrik akımına kapıldı.


Olay, Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesi Cumhuriyet Mahallesindeki tren istasyonunda meydana geldi. Yük vagonlarından birisinin üzerine fotoğraf çektirmek için çıkan Atilla Yarmay (14) vagonun üzerindeki yüksek gerilim hattına temas etti.


Elektrik akımına kapılan genci gören vatandaşlar durumu polis ve acil sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri akıma kapılan genci Gölbaşı Devlet Hastanesine kaldırdı. Vücudunda yanıklar oluşan gencin sağlık durumunun ciddi olması nedeniyle Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.


Olayla ilgili polis ekiplerinin soruşturması sürüyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Fedakar kadın hasta eşine ve kızına bakıyor Kahramanmaraş’ta yıllardır Alzheimer hastası olan eşine ve şizofreni teşhisi konulan kızına bakan anne fedakarlık örneği gösteriyor. 72 yaşındaki yaşlı kadın yıllardır kızına ve eşine baktığı için çok huzurlu olduğunu ifade etti. Türkoğlu ilçesindeki Lojistik konteyner kentte yaşayan 6 çocuk annesi Şayeste Selci (72) yıllardır Alzheimer hastası olan eşi ve şizofreni hastası kızına kendini adadı. 72 yaşındaki eşi Ali Selci ve 36 yaşındaki şizofreni teşhisi konulan kızı Hüsne Selci’ye bakarken çok zorluk ve yokluk çektiğini fakat onlara bakarken huzurlu olduğunu kaydetti. “Ben onlara ölene kadar bakarım” Eşini ve kızını çok sevdiğini söyleyen Şayeste Selci, "Depremden sonra konteyner kentte yaşıyorum. Ben burada çok mutluyum çok da huzurluyum. Şeker ve tansiyon hastasıyım. Migrenim tuttuğu zaman çok kötü oluyorum ama Ben eşime de kızıma da bakıyorum. Onlar ile mutlu oluyorum. Ben eşimi çok seviyorum. Onu sevdiğim için de her yokluğa beraber göğüs gerdik. Biz çok yokluk çektik. Beraber tarlaya gittik. Bunlara da şükür. Allah’tan gelene hiçbir şey diyemeyiz. Kızım ile eşim ile de huzurluyum. Onlara bakmak bana huzur veriyor. Ben onlara ölene kadar bakarım. Ben 72 yaşındayım Allah izin verirse bakmaya devam edeceğim. Ben görevimi yaparım" ifadesini kullandı. “Annem bir melek” Annesinin kendisine ve babasına çok yardımcı olduğunu kaydeden Hüsne Selci ise "Ben konteyner kentte annem ve babamla birlikte kalıyorum. Bana 18 yaşında şizofreni hastalığı teşhisi konuldu. Burada zamanımı örgü örerek geçiriyorum. Bunları yapmak çok hoşuma gidiyor. Bilmediğim yerleri arkadaşlara soruyorum. Annem bana yemek yapar, babama bakar. Annem bize Allah’ın bir lütfu. Annemle babamın olması çok önemli benim için. Belki de çok kötü yerlerde olacaktım. İyi ki de varlar. Annem bir melek. Dünyadaki yeryüzündeki bir meleğimiz annem" ifadesini kullandı.
Manisa Manisa’da kamuya bağlı ilk implant merkezi Turgutlu’da hizmete girdi Manisa’da kamuya bağlı ilk implant merkezi Turgutlu’da hizmete girdi. Mehmet Şentürk ve Abdulkadir Şahin’in katkılarıyla tamamlanan ameliyathane ve implant merkezi Manisa’da diğer Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri için de örnek teşkil edecek. Turgutlu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi bünyesinde bölgesine hizmet verecek olan implant merkezi hakkında açıklama yapan Manisa İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Erol Karaca, “2014 yılında hizmete açılan Turgutlu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde bugün bölgesi için çok önemli hizmetlerde bulunacak olan implant merkezi açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu merkezle gömülü diş çekimi, kist alma ameliyatları gibi çeşitli cerrahi tedaviler ve İmplant uygulamaları Manisa ilimizde ilk olarak Turgutlu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde hizmete girmiş bulunmakta. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Bağışçılarımız Mehmet Şentürk ve Abdulkadir Şahin’in katkılarıyla tamamlanan ameliyathane ve implant merkezi Manisa’da diğer Ağız ve Diş Sağlığı Merkezlerimiz için örnek teşkil edecektir.” dedi. İmplant hizmetinin tüm ili kapsayacak şekilde genişletmeyi hedeflediklerini belirten İl Sağlık Müdürü Karaca, “İnşallah yakın zamanda il merkezimiz ve diğer ilçelerimizde bulunan ağız ve diş sağlığı merkezlerimizde implant uygulamalarına başlamış olacağız.” açıklamasında bulundu. İmplant Merkezinin açılışına, Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, kurum amirleri ve diğer davetliler katıldı.