YEREL HABERLER - 17 Ocak 2012 Salı 12:06

KAHTA BELEDİYE BAŞKANINA PLAKET

A
A
A
KAHTA BELEDİYE BAŞKANINA PLAKET

Kahta Kubilay İlköğretim Okulu yöneticileri ve okul aile birliği Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı’ya plaket verdi.
Kahta Belediyesi’ne gelen Kubilay İlköğretim Okulu Müdürü Osman Çelenk ve okulun öğretmenleri Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı’ya okullarına yaptığı hizmetlerden dolayı plaket verdiler. Belediye Başkanı Yusuf Turanlı’nın makamında plaketi takdim eden Okul Müdürü Osman Çelenk, Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı’nın mezun olduğu okullarına her konuda destek verdiğini ve sorunların çözümü için daima özverili bir yaklaşım sergilediğini söyledi. Bu desteklerden dolayı memnun olduklarını söyleyen Okul
Müdürü Osman Çelenk, "Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı bizim okulumuzdan mezun olmuştur. Kendisi zaten eğitime her konuda destek veren biridir. Bu yüzden bizim sorun ve sıkıntılarımıza hem belediye olarak hem de kişisel olarak çözüm sunmayı kendine yol edinmiştir. Kendisine minnettarız" dedi. Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı da ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu beni çok mutlu etti. Her zaman eğitime destek vermeye çalışıyoruz. Bundan sonra da destek vermeye devam edeceğiz.
Öğrenciler bizim geleceğimize yön verecek olan yeni nesillerimizdir. Ben de yıllar önce aynı okuldan mezun oldum. Değerli hocalarıma çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir