GÜNDEM - 23 Şubat 2026 Pazartesi 15:57

Adıyaman’da Kırmacık köyüne baz istasyonu kuruldu

A
A
A
Adıyaman’da Kırmacık köyüne baz istasyonu kuruldu

Adıyaman’ın Samsat ilçesine bağlı Kırmacık köyüne baz istasyonu kuruldu.


Türk Telekom, Samsat ilçesine bağlı Kırmacık köyü ve civardaki yerleşim birimlerini kapsayacak baz istasyonu kurdu. Baz istasyonun devreye girmesi ile birlikte Kırmacık Köyü, Altıntepe, Yeşilbağ ve Bakacak mezralarının yanı sıra civardaki diğer köylerin de yararlanabileceği bildirildi.


Türk Telekom, ’Sadece merkeze değil herkese’ hizmet anlayışıyla başlattığı çalışmalar kapsamında, coğrafik konumu nedeni ile telefon görüşmelerinin neredeyse hiç olmadığı Kırmacık Köyü’ne kurulan baz istasyonu vesilesi ile kesintisiz ve sağlıklı iletişim sağlandığı bildirildi.


Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Kırmacık Köyü Muhtarı Bahri Açıkalın, köyleri için oldukça önemli ve hayırlı bir hizmetin daha sunulmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Açıkalın, "Köy halkımızın hayatını kolaylaştırıcı ve konforu arttırıcı çalışmalarımıza devan ediyoruz. Köyümüzde mobil iletişimde hizmet verilememenin sıkıntısını yaşıyorduk. Yaptığımız başvuru neticesinde köyümüzde kesintisiz internet ve iletişim sağlayacak baz istasyonu Türk Telekom tarafından yapıldı. Şuanda faaliyete girdi. Bundan sonra yaşanan iletişim şebeke kayıplarını ortadan kaldıracak ve sağlıklı bir iletişim, internet altyapısını geliştirecek baz istasyonu çalışması tamamlanarak devreye alındı. Oldukça mutluyuz. Başta bu çalışmalarda bizlere yardımlarını esirgemeyen Suphi Bilgin olmak üzere Türk Telekom Adıyaman İl Müdürlüğü yönetim ve teknik personeline teşekkür ediyoruz" diye konuştu.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Rıza Perçin: "Fenerbahçe maçında hem galibiyete hem de hasılata çok ihtiyacımız var" Antalyaspor Başkanı Rıza Perçin, Fenerbahçe maçı öncesinde tüm şehri tribünlere davet ederek, "Fenerbahçe maçında stadın tamamen dolması gerekiyor. Bu maçta hem galibiyete hem de hasılata çok ihtiyacımız var" dedi. Antalyaspor Başkanı Rıza Perçin, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde basın mensupları ile bir araya geldi. Kayseri deplasmanında alınan yenilgi nedeniyle üzüntülü bir süreçten geçtiklerini belirten Başkan Perçin, "Biletler satışa açılmadan bir kale arkasını rakip takıma vereceğimiz yönünde dedikodular çıkmaya başladı. Böyle söylentilerin ortaya çıkmasına anlam veremiyoruz. Biz bu maçtan puan ya da puanlar bekliyoruz ancak bu maçta hasılat da bekliyoruz. 33 bin kişilik stadımızın tamamen dolmasını istiyoruz. Şu anda kulübümüz mali açıdan zor durumda. Örneğin, bu sabah yapılandırma ile ilgili vergi dairesinden geldiler. Cuma gününe kadar 23 milyon TL yatırmamız gerekiyor ki yapılandırma devam edebilsin. Zaten personelimizin maaşlarını ve forma giyen futbolcularımızın hak edişlerini ödemekte zorlanırken bir de bunlarla uğraşıyoruz" diye konuştu. "Her kesimden destek istiyoruz" Fenerbahçe maçında futbolcuların sahada, taraftarların da tribünde gerekeni yapacağına inandığını belirten Rıza Perçin, "Biz taraftarımıza çok güveniyoruz. Hepimiz bir olursak bu maçın üstesinden geliriz. Ancak bugünden beni ve yöneticilerimizi aramaya başladılar. Maça ücretsiz girmek isteyen çok sayıda insan var. Bu süreçte herkesin taşın altına elini koymasını bekliyoruz. Futbolcularımız sahada elinden geleni yapacak. Biz de yönetim olarak kulübü ayakta tutmak için mücadele ediyoruz. Taraftarımız da Antalyaspor Passolig kartıyla bilet alarak tribünleri doldurmalı. Stadımız 33 bin kişilik ve tamamen dolmasını istiyoruz. Bu maç kulübün geleceği açısından büyük önem taşıyor. Sadece taraftarımızdan değil, her kesimden destek istiyoruz. Antalya’daki milletvekillerimizi ve bürokratlarımızı da şehrin takımına daha güçlü şekilde sahip çıkmaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.